G-4FFD6QYYXW

Ezotéria, Boldogság, egészség vonzás

Élj boldog és egészséges életet !

Boldogság, egészség vonzás A feng shui segítségével otthonunk berendezésével, rendelkezésünkre álló tárgyak megfelelő elhelyezésével segíthetünk magunknak a jó egészség, a boldog családi élet megteremtésében.

20170126_192122

Lakásunk, lakrészünk térben való felosztása utáni kilenc egyenlő részből, a bejárattól tekintve a bal oldali középre eső oldal harmad része szolgál erre a célra. A legelőnyösebb, ha ez kelet fele esik. Ide javasolt elhelyezni a családi fotókat, Bambuszból fenyőből készült bútorokat, eszközöket . Jade követ, Budha formát, gyertyát, elefántot, virágokat. Színként a zöld, és a türkiz harmonizálása javasolt.

Amennyiben érdekelnek ezzel kapcsolatos dolgok, még itt találsz róla az otthonod szemszögéből nézve  néhány írást. Az anyagiakkal kapcsolatos , jó esetben a bejárattal szemközti bal egy kilenced részre vonatkozik :https://minden-nap-alap.hu/blog/2017/01/13/ezoteria-5/    A szerelem párkapcsolatra a bejárattal szemközti jobb kilenced részre itt :https://minden-nap-alap.hu/blog/2017/01/06/ezoteria-4/  

Vagy látogass a következő oldalamra :http://mindenapalap.blogspot.hu/

Sok sikert és szerencsét kívánok !

A Minden Nap Alap honlap szeretettel várja kedves olvasóit. Életünk óceánján az álmok tengerére, ezotéria vizein evezve, recept folyammal ,őseink földjére hívlak. Relaxálni, pihenni, szórakozni vagy, ha kedved támad online reklámokra és üzletre. Gyere !!! >>>

Valamint megtalálható oldalaim  G+ -on, most induló Minden Nap Alap, Élet, Álmok, Ezotéria közösséggel is. A Twitteren.  Piteresten és a Likedlin is.

A Facebookon  a   Web oldal alapítója  oldalakon és csoportjaimba is szeretettel várlak a Minden Nap Alap Fogadd be a világot, hogy az is elfogadhasson és a szintén indulóban lévő „Web oldal alapítók,szerkesztők kedvelők, csoportba.

Egyéb munkáim,  jegyzeteim más  formában : Mind Nap Alap,   Magyarok Nagyjai,   Dream Spiri,

Kellemes olvasást, érezd  jól magad !

Tetszet ez a cikk ?
Regisztrálj még ma, és kaphatsz ingyenes frissítéseket közvetlenül a postaládádban. Továbbá hozzájárulsz adataid megadásával, hogy emailekben felkeressünk. Amely megfelel a GDPR irányelveinek.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Translate »
Verified by ExactMetrics