G-4FFD6QYYXW

Ezotéria, Zen Mester kövei és az egyensúly

Zen Mester kövei

Zen mester kövei Csodálatra méltó remekművei a gravitációra hangolódva mutatja meg számunkra, hogy a köveket megfelelően egymásra illesztve mekkora egyensúly érhető el.Teljesen átszellemült a természettel való egybeolvadása ez . Belső békét  igényel . A műveiről a  fotókat is ő készítiZen mester fotója remekművéről

Tanítása szerint: ” Csak próbálj meg a világ kellős közepében lenni. Ezt hívják úgy, hogy „túl a gondolkodáson”. Ez maga a gyakorlás; egyszerűen csak ott ülsz, békében és harmóniában. De a figyelmed penge éles! Napról napra, pillanatról pillanatra oda kell figyelned, mert az ego tudat állandóan megjelenik.” Tanácsa a legjobb megoldás harmóniába kerülni önmagunkkal és a természettel, mert ez maga a tökély.

A Minden Nap Alap honlap szeretettel várja kedves olvasóit. Életünk óceánján az álmok tengerére, ezotéria vizein evezve, recept folyammal ,őseink földjére hívlak. Relaxálni, pihenni, szórakozni vagy, ha kedved támad online reklámokra és üzletre. Gyere !!! >>>

Valamint megtalálható oldalaim  G+ -on, most induló Minden Nap Alap, Élet, Álmok, Ezotéria közösséggel is. A Twitteren.  Piteresten és a Likedlin is.

A Facebookon  a   Web oldal alapítója  oldalakon és csoportjaimba is szeretettel várlak a Minden Nap Alap Fogadd be a világot, hogy az is elfogadhasson és a szintén indulóban lévő „Web oldal alapítók,szerkesztők kedvelők, csoportba.

Egyéb munkáim,  jegyzeteim más  formában : Mind Nap Alap,   Magyarok Nagyjai,   Dream Spiri,

Kellemes olvasást, érezd  jól magad !

Tetszet ez a cikk ?
Regisztrálj még ma, és kaphatsz ingyenes frissítéseket közvetlenül a postaládádban. Továbbá hozzájárulsz adataid megadásával, hogy emailekben felkeressünk. Amely megfelel a GDPR irányelveinek.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

“Ezotéria, Zen Mester kövei és az egyensúly” bejegyzéshez 5 hozzászólás

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.

Translate »
Verified by ExactMetrics