G-4FFD6QYYXW

Ezotéria, Hogyan vonz párt az életedbe?

Hogyan vonz párt az életedbe?

Párvonzás Az ember társas lény. Ezért fontos a párkapcsolat, de nem mindegy kivel és hogyan töltjük napjainkat. Tehetünk azért, hogy a legmegfelelőbb társat rendelje mellénk az élet. Az egyensúly fontos tényező  mindenki számára, ezért javaslom a következő opciót.  Az otthonunk bejáratától számított legtávolabb eső jobb oldali  sarok minősül a szerelem saroknak, a feng shui szerint. Ezért a legalkalmasabb hely arra , hogy bevonzd életed párját, bizonyos tárgyak elhelyezésével,   segíthetsz magadnak ebben.

20170106_232638

Párvonzás

Párvonzás Tegyél kacsapárt  ábrázoló motívumot , ez  lehet kép vagy porcelán forma. Párkapcsolatban élőknél segít megtartani a harmóniát. Lehetőleg tarts itt élő, egészséges szép virágot,  hatásos a piros cserepes rózsa. Esténként égess párosan piros gyertyát , távolabbról , fokozatosan közelítve egymás felé. A mielőbbi siker érdekében helyezhetsz a falra párokról képet is,  vagy szív formát, esetleg lótusz virágot, ( a szív virága ként ismert).  A legfontosabb, minden párban legyen ezen a kis helyen és higgy benne erősen, hogy  beköszönt a boldogság, a hozzád illő pár személyében. Igy tökéletes a párvonzás.

A Minden Nap Alap honlap szeretettel várja kedves olvasóit. Életünk óceánján az álmok tengerére, ezotéria vizein evezve, recept folyammal ,őseink földjére hívlak. Relaxálni, pihenni, szórakozni vagy, ha kedved támad online reklámokra és üzletre. Gyere !!! >>>

Valamint megtalálható oldalaim  G+ -on, most induló Minden Nap Alap, Élet, Álmok, Ezotéria közösséggel is. A Twitteren.  Piteresten és a Likedlin is.

A Facebookon  a   Web oldal alapítója  oldalakon és csoportjaimba is szeretettel várlak a Minden Nap Alap Fogadd be a világot, hogy az is elfogadhasson és a szintén indulóban lévő „Web oldal alapítók,szerkesztők kedvelők, csoportba.

Egyéb munkáim,  jegyzeteim más  formában : Mind Nap Alap,   Magyarok Nagyjai,   Dream Spiri,

Kellemes olvasást, érezd  jól magad !

Tetszet ez a cikk ?
Regisztrálj még ma, és kaphatsz ingyenes frissítéseket közvetlenül a postaládádban. Továbbá hozzájárulsz adataid megadásával, hogy emailekben felkeressünk. Amely megfelel a GDPR irányelveinek.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

“Ezotéria, Hogyan vonz párt az életedbe?” bejegyzéshez 3 hozzászólás


 1. http://rrr.regiongsm.ru/32

  Благоустройство и асфальтрование в г. Краснодаре и г.Курганинск. Решение любого вопроса по Благоустройству Краснодара и края. Оперативно

  Подробнее… Благоустройство-Краснодар.РФ … 8861 241 23 45
  ___________________________
  благоустройство с г саратова
  мку благоустройство ленинского района г. перми
  муниципальная программа благоустройство дворовых территорий
  благоустройство водоохранных зон
  асфальтирование под москвой

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.

Translate »
Verified by ExactMetrics