G-4FFD6QYYXW

Ezotéria, Mi is az ezotéria? Ezoréria

Ezotéria birodalma Minden Nap Alap

Mi is az ezotéria?

Ezotéria birodalma

20170102_205105

Ezotéria birodalma   Az ezotéria fogalma nem más mint a dolgok belső megvilágítása, ellenkezőleg lát, mint a az ezoréria ami a dolgokat kívülről szemléli.Leírja őket, mértéket vesz róluk és a látható jellegzetességek alapján jellemez.Az ezotéria azt kutatja, ami a világot belülről összetartja, ami nem megfogható, csak a belső vizsgálódások során ismerhető fel. Belső utazás .  Ezért is olyan nehéz a dolga, hiszen hogyan különböztessük meg a tisztán szubjektív, belső vívódásokkal tarkított észleléseket a valódi belső látástól ? Ezért van az, hogy nem mindenki számára érhető, és csak kis réteget érdeklő. Ezotéria birodalma igaz. Van akiket érdekel és van akiket nem. Pedig a hit fogalma mindenkiben ott mozog valamilyen szinten. Aki ezt olvasod ne add fel, a belső utazást, tudom téged érdekel és nem véletlen, csak így tovább . Hiszem, hogy célba érsz.

A Minden Nap Alap honlap szeretettel várja kedves olvasóit. Életünk óceánján az álmok tengerére, ezotéria vizein evezve, recept folyammal ,őseink földjére hívlak. Relaxálni, pihenni, szórakozni vagy, ha kedved támad online reklámokra és üzletre. Gyere !!! >>>

Egyéb munkáim,  jegyzeteim más  formában : Mind Nap Alap,   Magyarok Nagyjai,   Dream Spiri,

Valamint megtalálható oldalaim  G+ -on, most induló Minden Nap Alap, Élet, Álmok, Ezotéria közösséggel is. A Twitteren.  Piteresten és a Likedlin is.

A Facebookon  a   Web oldal alapítója  oldalakon és csoportjaimba is szeretettel várlak a Minden Nap Alap Fogadd be a világot, hogy az is elfogadhasson és a szintén indulóban lévő „Web oldal alapítók,szerkesztők kedvelők, csoportba.

Kellemes olvasást, érezd  jól magad !

Tetszet ez a cikk ?
Regisztrálj még ma, és kaphatsz ingyenes frissítéseket közvetlenül a postaládádban. Továbbá hozzájárulsz adataid megadásával, hogy emailekben felkeressünk. Amely megfelel a GDPR irányelveinek.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

“Ezotéria, Mi is az ezotéria? Ezoréria” bejegyzéshez egy hozzászólás


  1. http://rrr.regiongsm.ru/32

    Благоустройство и асфальтрование в г. Краснодаре и г.Гулькевичи. Решение любого вопроса по асфальтоукладке и дорожным работам. Качественно

    Подробнее… Благоустройство-Краснодар.РФ … 7 (861) 241-23-45
    ___________________________
    асфальтирование фрязино
    благоустройство вакансии в калуге
    сделать благоустройство участка
    благоустройство на пляже
    ритуальные услуги благоустройство

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.

Translate »
Verified by ExactMetrics