G-4FFD6QYYXW

Álom zsák, zseb, stb. ez az álom szótár befejező része.

Álom zsák Az álmok üzenete 140. Minden Nap Alap

Az álmok üzenete 140, ZS.

Álom zsák, zseb, stb. ez az álom szótár befejező része. Az álom Á,B,C, álomszótára zárul le ebben a részben. Őseink gyűjteménye bizonyítja álmaink mindig jelentőség teljes eseménynek minősültek. Fontos mozgatórugója képzeletünknek.
Álom zsák

ZSÁK: 1759-ben jelentése tele zsák, jólét. Az üres zsák, szegénység. Zsák lyukas, veszteség. Zsákhordó, nehéz munkát kapsz. Zsákot vinni, nehéz kereset Kerner szerint. Ha zsákod van vagy zsákot fújsz, céljaidban akadály. Zsákokat egy kocsin látni, jó üzletet csinálni. Zsák gyümölccsel, jó háztartás. Zsákot vinni látni, sok terhet kapni.

Álom zsák : A Modern Álmoskönyv szerint a zsák, ha viszed, gond. Ha látod, nem akarod olyasmin törni a fejed, amin pedig helyes lenne elgondolkodnod. Zsák ha abban visszataszító dolgot sejtesz, kényelmetlen  tisztázni való magadban. Kiszakadt zsák, elmaradt vagy a vártnál kisebb nyereség. Pénzeszsák, vágyálom. Foltozott zsák, szépített emlék.

Zsalu, Zseb, Zsebkendő, zsemle…

ZSALU: . A M.Á. sz. Részletekből próbálsz következtetni az egészre. Bezsaluzott ablak, kíváncsiság, valamit rosszul tudsz. ZSEB: Légy takarékos. Öregebb embereknek a zseb csalás. R.M.sz. A zseb ajándék.  A M.Á. sz. Kis titkos szenvedély, apró takargatni való. Zsebben lévő pénz, óvatosság. Lyukas zseb, anyagi gond. Zsebóra titkos találka, szerelemre kiszámított idő.

ZSEBKENDŐ: Valakinek szívességet tenni. A M.Á. sz. Kihívás kacérkodás. Használt gusztustalan zsebkendő, csúnyán végződő kaland. ZSEBÓRA: Oszd be az idődet. zsebórát találni, váratlan nyereség. R.M.sz. kötelesség. ZSEBTOLVAJ: Ha városban élsz asszonyi figyelem. A M.Á. sz. Aggodalom, féltékenység. Ha Te lopsz valakinek a zsebéből, csúnyán végződő kaland. ZSEBKÉS: Szegénység. R.M.sz. hű barát.  Zsebjátszó, jó idő.

ZSELLÉR: Undok főnök, utálatos munkatársak. egy gépírónő szerint inkább szerencsétlen beosztottak. ZSEMLE: Enni betegség. Sütni, bő jövedelem. A M.Á. sz. Makacsul kitartasz a véleményed mellet. ZSETON: A M.Á. sz. Mindig holnaptó kezdesz abba amit helyesnek tartasz. ZSIBVÁSÁR: A M.Á. sz. Gazdag fantázia. ZSIDÓ: Szerencsés vállalat. Zsidó templom, vizsgáld meg cselekedeteidet. Ott lenni, komolyság. Zsidó iskola, pletyka R.M. sz.

Zsilettpenge, Zsilip, Zsindely, Zsinór..

ZSILETTPENGE: A M.Á. sz. Agresszivitás. ZSILIP: A M.Á. sz. Egyszerre a nyakadba szakadó több baj, nagytakarítás, lakásfestés kellős közepén érkező váratlan vendégek, akik lefegyverező udvariassággal nálad hagyják vásott gyermekeiket, amíg ők színházba mennek. ZSINDELY: Hideg idő. ZSINÓR: A M.Á. sz. Kölcsönös függőség, egymást kiegészítő tulajdonságok a barátságban, partnerkapcsolatban.

ZSÍR: Csömör. Zsír égő, harag. Zsírt főzni, veszteség. Zsírt enni, rágalmazás. zsírosnak lenni, betegség. Zsír disznótól, változás az egészségben és a kereskedelemben. zsírt enni kellemetlenség. zsírosnak lenni, gazdagság. (Kerner.) A M.Á. sz. Javaid gyarapodása, amiből aztán jócskán le kellene adni. ZSIRÁF: A M.Á. sz. Felfuvalkodott ismerős, aki túlságosan fennen hordja az órát. ZSIZSIK: A búzában jelez végrehajtót.

Álom zsák Az álmok üzenete 140. Minden Nap Alap

ZSOLD: Szerelem. Zsoldot kapni a cártól, hogy őt dicsérjük, változás hivatalodban. Kevés zsoldot kapni, nyugtalanság. ZSOLTÁR: A M.Á. sz. Segítségre szorulsz, de ezt röstelled. ZSUZSU: Óra láncról elveszíteni, jelez szeretőt, elveszíteni nyakból jelez férjet. ZSUPPOLTATNI: Gazdagnak uszora, szegénynek, nem rossz. ZSŰRI: A M.Á. sz. Ha megítélnek, erőszakos önszabályozás, ha zsűritag vagy, beleszólsz valamibe amihez nem értesz. ZSUZSANNA A BIBLIÁBÓL: Szerencsét jelez.

SZÍVBŐL KÍVÁNOM NEKTEK ÁLMODJATOK MINDIG SZÉPEKET !

Az álom szótár elemeit az álmok tengere menü alatt találod. Éjjeli képeid jelentését itt keresd !

A Minden Nap Alap honlap szeretettel várja kedves olvasóit. Életünk

óceánján az álmok tengerére, ezotéria vizein evezve, recept folyammal

,őseink földjére hívlak. Relaxálni, pihenni, szórakozni vagy, ha kedved

támad online reklámokra és üzletre. Gyere ! >>>

Forrásként használt ezért Köszönet Krúdy Gyulának és az összes álomfejéssel foglakozó elődeinknek, továbbá köszönet a modern álmos

Tetszet ez a cikk ?
Regisztrálj még ma, és kaphatsz ingyenes frissítéseket közvetlenül a postaládádban. Továbbá hozzájárulsz adataid megadásával, hogy emailekben felkeressünk. Amely megfelel a GDPR irányelveinek.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Translate »
Verified by ExactMetrics