G-4FFD6QYYXW

Kapcsolat – Szoloki Margit alapító

Kapcsolat – Szolnoki Margit  alapító.

Kapcsolat – Szolnoki Margit a Minden Nap Alap alapítója.

Kapcsolat-My profil photos Minden Nap Alap Kapcsolat: Szolnoki Margit a Minden Nap Alap web oldal alapítója vagyok. A  honlap 2016. decemberében kezdte pályafutását és mindennap  munkálkodom azon, a kezdeti lépések óta, hogy mindig többet és jobban prezentálhassak az oldal kedves olvasóinak. A Blog  témáját maga az élet dolgai adják. Számomra is tanulási folyamat. Érdekel a technika. Szeretek meditálni is mert hiszem, hogy a lelki béke az ott legbelül van. A világunk csak belülről formálható, változtatható meg. Szeretem az életet amióta hiszem, hogy minden úgy történik ahogy kell.Érdekel ami megfoghatatlan, próbálom megfejteni azt amit még nem értek. Szeretem a kutyákat, van egy kis csivavám, Jessykének hívják, sok örömet okoz nekem, türelmes, okos intelligens, és a technika mellett, a családommal egésszé teszik az életemet. Igen nekem is vannak vágyaim , bejárnám a világ minden táját,  és vannak teljes mértékben valóra vált álmaim. Ezért foglalkozom témaként is vele.  Tisztelem Őseinket akik korunkig írták a történelmet és imádom a finom sütiket, a filmeket a zenét.  Tudom, hogy a szeretet az adásról szól. Amit elvetünk mindig az nő. A blog nektek íródott, ha milliónyi sok más között rám találsz az nem véletlen ! Olvass !

Isten hozott !  Welcome !  Üdvözöllek !  Böngéssz kedvedre !  Érezd itt  jól magad !

Ha szükséged van további információra a következő formákban rám találsz.

Elérhetőségeim:    margitszolnoki19660912@gmail.com ,     margitszolnoki@freemail.hu

Tel: +36/302381967

A Minden Nap Alap honlap szeretettel várja kedves olvasóit. Életünk óceánján az álmok tengerére, ezotéria vizein evezve, recept folyammal ,őseink földjére hívlak. Relaxálni, pihenni, szórakozni vagy, ha kedved támad online reklámokra és üzletre. Gyere !!! >>>

Valamint megtalálható oldalaim  G+ -on, most induló Minden Nap Alap, Élet, Álmok, Ezotéria közösséggel is. A Twitteren.  Piteresten és a Likedlin is.

A Facebookon  a   Web oldal alapítója  oldalakon és csoportjaimba is szeretettel várlak a Minden Nap Alap Fogadd be a világot, hogy az is elfogadhasson és a szintén indulóban lévő „Web oldal alapítók,szerkesztők kedvelők, csoportba.

Egyéb munkáim,  jegyzeteim más  formában : Mind Nap Alap,   Magyarok Nagyjai,   Dream Spiri,

Kellemes olvasást, érezd  jól magad !

 

Tetszet ez a cikk ?
Regisztrálj még ma, és kaphatsz ingyenes frissítéseket közvetlenül a postaládádban. Továbbá hozzájárulsz adataid megadásával, hogy emailekben felkeressünk. Amely megfelel a GDPR irányelveinek.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Translate »
Verified by ExactMetrics