G-4FFD6QYYXW

Álom vadász vadászat, vadgesztenye, vár…

Álom vadász Az álmok üzenete 133. Minden Nap Alap

Az álmok üzenete 133. V/1.

Álom vadász , vadászat, vadgesztenye, vár… és a többi V betűvel kezdődő álmok jelentéseit itt találod. Légy bátor, nézz szembe vele, a mélyről jövő üzenetek mit kérnek, mi célból érkeztek, mit szeretnének elérni nálad ? Olvasd ! Érteni fogod miért pont neked, pont hozzád szálltak le, az éj leple alatt elkendőzve, titkon.




VACSORA:  Nehéz álom. VAD,VADÁLLAT: Az M.Á. sz. Olyan vadállat amely tényleg veszedelmes az emberre, lehet az tigris párduc stb. hangsúlyozott férfiasság, rámenős nőiesség. Vadnak nevezett de csak inkább vadászni való állat, őz, szarvas stb. kíméletlenség amelynek áldozatául esel. Apró vad, mindenkinek igazat adsz, úgy próbálsz viselkedni, hogy a környezeted elégedett legyen veled, nincs bátorságod a véleményed kimondására.

Álom vadász

Álom vadász, VADÁSZ: Szerencse. Kernel sz. magányos vadásszal találkozni, tőle vizet kérni, leánynak betegség, asszonynak szerelem. R.M. sz. zöld vadásszal találkozni, kincset találni. Öreg vadász, borús idő. Vadorzó, gond. Vadászkutya, szép idő. A M.Á. sz. magadra erőltetett keménység. VADÁSZAT: A M.Á. sz. Kontárkodás, olyasmire vállalkozol, olyan dologba szólsz bele, amihez nem értesz. Ha rád vadásznak, érzelem rablás, elhódítási kísérlet. Ha Te vadászol, fortélyos viselkedés, a kerülőutak előnyben részesítése, ott is ahol erre semmi szükség.

VADÁSZKUTYA: A M.Á. sz. Jobb, ha elfelejted amit véletlenül meghallottál.  VADDISZNÓ: A M.Á. sz. Ha nem ébreszt idegenkedést, félelmet, jó barátság, szeretetteljes kapcsolat. Ha riadalmat, ijedséget kelt, szokatlannak ítélt vágyak, indulatok. Autósálomban a vaddisznó, közterületi felügyelő, diákálomban, torna, földrajz szakos tanár, túlszabályozott osztálykirándulás.

VADGESZTENYE: A M.Á. sz. Ha kezedben tartod, szorítod, fösvénység. Ha elgurul, pénzhiány, alulfizetettség, illetve ennek az érzete. Vadgesztenyét enni, az ízét érezni, nők álmában kellemes emlékek. Férfi álomban érdekes vágyak. VADLÓ: A M.Á. sz. Nem túl diplomatikus, de jogos szembehelyezkedés. Vadlovat megülni, nagyon nagy erőt kell venned magadon ahhoz, hogy jó hatásfokon működj, hogy indulataid féken tartsd. VADKACSA: A M.Á. sz. Újságolvasás, az írott nyomtatott szöveg tisztelete, előnyben részesítése a saját tapasztalataiddal szemben.

VÁGÁNY: A M.Á. sz. Kitaposott úton jársz. VÁGÁS: Vágni valami jó eredménye. A M.Á. sz. Vágni harag. Megvágni magad, vágás, ha rajtad van, nem tudtad kiadni mérgedet. Megvágni valakit, nők álmában szerelemféltés, férfiak álmában, kakaskodás, rivalizálás. VÁGÓHÍD: A M.Á. sz. Dühöngés, dühkitörés.

Vaj, Vak, Vakablak, Vakolat, Vakolókanál.

VAJ: Ha asszony adná, megszerelmesedést mutat, ha férfi féltékenység. Vajat enni civakodás jó barátok között. Vajat valakivel köpülni, házasságkötés. A M.Á. sz. Sunyi szándék, hízelgés. Hűtőszekrényből kivett kemény vaj, amivel  nem tudsz anyagszerűen bánni, nem váltottad ki azt a hatást, amelyet szerettél volna, szándékaid terveid nem válthatók valóra.

Álom vadász Az álmok üzenete 133. Minden Nap Alap

VAK: Vakot vezetni, úton  járónak nagyon kalandos. Vakot látni mulatság, kereskedőnek üzleti veszteség. Vak férfival asszonynak menni, hét főbűnök egyike. Vakot vezetni, változás. Vak aki egyenesen felénk jön és ránk mutat, jelzi, hogy titkainkat a tyúk is kikaparja. A M.Á. sz. Mások alábecsülése, arra bazírozol, hogy a többi ember nem olyan jó megfigyelő mint Te, avagy együgyű ahhoz, hogy átlásson rajtad. Megvakulni, semmi áron sem akarsz valami fontos dolgot, körülményt észre venni, érzelmi kényelmesség, lustaság. Vakot vezetni, sokat adsz a látszatra.

VAKABLAK: A M.Á. sz.  Kielégítetlen kíváncsiság, tévedés. VAKOLAT: A M.Á. sz. Jó szervezés. Megrepedt, sérült vakolat, akadályba ütközöl. Felpúposodó vakolat, kéretlen tanácsot kapsz. VAKOLÓKANÁL: A M.Á. sz. Rendbe hozol egy elrontott dolgot, kibékítesz egy haragost.

Az álom szótár elemeit az álmok tengere menü alatt találod. Éjjeli képeid jelentését itt keresd !

A Minden Nap Alap honlap szeretettel várja kedves olvasóit. Életünk

óceánján az álmok tengerére, ezotéria vizein evezve, recept folyammal

,őseink földjére hívlak. Relaxálni, pihenni, szórakozni vagy, ha kedved

támad online reklámokra és üzletre. Gyere ! >>>

Forrásként használt ezért Köszönet Krúdy Gyulának és az összes álomfejéssel foglakozó elődeinknek, továbbá köszönet a modern álmos

Tetszet ez a cikk ?
Regisztrálj még ma, és kaphatsz ingyenes frissítéseket közvetlenül a postaládádban. Továbbá hozzájárulsz adataid megadásával, hogy emailekben felkeressünk. Amely megfelel a GDPR irányelveinek.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Translate »
Verified by ExactMetrics