G-4FFD6QYYXW

Bejegyzések

Bőség teremtő meditációk, a gazdagság útján.

Bőség teremtő meditációk, a gazdagság útján.

Bőség teremtő meditációk, a gazdagság útján. Az alábbi meditációs hanganyagok segítségedre lehetnek abban, hogy bőséget, egészséget, jó létet vonz az életedbe. azok akik hisznek a láthatatlan energiák működésében, hallgassák szeretettel. Akik nem azoknak is működni fog.

 

A körülöttünk lévő világ teljes mértéken energiák összessége.  Az agyhullámok magasabb szintű rezgésszáma információkat közöl a környezetünkkel. Mindenkinek vannak a számára véletlenek  vélt történések. Például, gondolunk valakire és találkozunk vele, vagy éppen megcsörren a telefon és felhív. Vajon a gondolataink hozzák létre ezt az eseményt, vagy véletlen történés lenne ? Csupán nézőpont kérdése. A valóságon nem változtat. A gondolataink, agyhullámaink egy fajta mágneses teret hoznak létre, mint ahogy a mágnes vonzza az ellentétes pólusokat és egyes elemeket, úgy a gondolataink is vonzanak eseményeket, történéseket.

Bőség teremtő meditációk

 

Azt gondlom az alábbi meditációs hang anyag nem kér mást csak fejhallgatóval hallgassuk, ez nem okoz senki számára problémát, megoldhatatlan feladatot. Aki szeretné nyugodt biztonsággal hallgathatja. Hiszen a hozzáállásunk a dolgokhoz erősen befolyásolja a dolgok kimenetelét. Ismétlés a tudás anyja szokták felénk mondani. Sok szerencsét hozzá !

 

A Minden Nap Alap honlap szeretettel várja kedves

olvasóit. Életünk óceánján az álmok tengerére  ,   ezotéria

vizein evezve, recept folyammal   ,     őseink földjére hívlak.

Relaxálni, pihenni, szórakozni vagy, ha kedved támad

online reklámokra és üzletre. Gyere !!! >>>

Egyéb munkáim,  jegyzeteim más  formában : Mind Nap Alap,            Magyarok Nagyjai,                Dream Spiri,

Kellemes olvasást, érezd  jól magad !

Álom zsák, zseb, stb. ez az álom szótár befejező része.

Az álmok üzenete 140, ZS.

Álom zsák, zseb, stb. ez az álom szótár befejező része. Az álom Á,B,C, álomszótára zárul le ebben a részben. Őseink gyűjteménye bizonyítja álmaink mindig jelentőség teljes eseménynek minősültek. Fontos mozgatórugója képzeletünknek.
Álom zsák

ZSÁK: 1759-ben jelentése tele zsák, jólét. Az üres zsák, szegénység. Zsák lyukas, veszteség. Zsákhordó, nehéz munkát kapsz. Zsákot vinni, nehéz kereset Kerner szerint. Ha zsákod van vagy zsákot fújsz, céljaidban akadály. Zsákokat egy kocsin látni, jó üzletet csinálni. Zsák gyümölccsel, jó háztartás. Zsákot vinni látni, sok terhet kapni.

Álom zsák : A Modern Álmoskönyv szerint a zsák, ha viszed, gond. Ha látod, nem akarod olyasmin törni a fejed, amin pedig helyes lenne elgondolkodnod. Zsák ha abban visszataszító dolgot sejtesz, kényelmetlen  tisztázni való magadban. Kiszakadt zsák, elmaradt vagy a vártnál kisebb nyereség. Pénzeszsák, vágyálom. Foltozott zsák, szépített emlék.

Zsalu, Zseb, Zsebkendő, zsemle…

ZSALU: . A M.Á. sz. Részletekből próbálsz következtetni az egészre. Bezsaluzott ablak, kíváncsiság, valamit rosszul tudsz. ZSEB: Légy takarékos. Öregebb embereknek a zseb csalás. R.M.sz. A zseb ajándék.  A M.Á. sz. Kis titkos szenvedély, apró takargatni való. Zsebben lévő pénz, óvatosság. Lyukas zseb, anyagi gond. Zsebóra titkos találka, szerelemre kiszámított idő.

ZSEBKENDŐ: Valakinek szívességet tenni. A M.Á. sz. Kihívás kacérkodás. Használt gusztustalan zsebkendő, csúnyán végződő kaland. ZSEBÓRA: Oszd be az idődet. zsebórát találni, váratlan nyereség. R.M.sz. kötelesség. ZSEBTOLVAJ: Ha városban élsz asszonyi figyelem. A M.Á. sz. Aggodalom, féltékenység. Ha Te lopsz valakinek a zsebéből, csúnyán végződő kaland. ZSEBKÉS: Szegénység. R.M.sz. hű barát.  Zsebjátszó, jó idő.

ZSELLÉR: Undok főnök, utálatos munkatársak. egy gépírónő szerint inkább szerencsétlen beosztottak. ZSEMLE: Enni betegség. Sütni, bő jövedelem. A M.Á. sz. Makacsul kitartasz a véleményed mellet. ZSETON: A M.Á. sz. Mindig holnaptó kezdesz abba amit helyesnek tartasz. ZSIBVÁSÁR: A M.Á. sz. Gazdag fantázia. ZSIDÓ: Szerencsés vállalat. Zsidó templom, vizsgáld meg cselekedeteidet. Ott lenni, komolyság. Zsidó iskola, pletyka R.M. sz.

Zsilettpenge, Zsilip, Zsindely, Zsinór..

ZSILETTPENGE: A M.Á. sz. Agresszivitás. ZSILIP: A M.Á. sz. Egyszerre a nyakadba szakadó több baj, nagytakarítás, lakásfestés kellős közepén érkező váratlan vendégek, akik lefegyverező udvariassággal nálad hagyják vásott gyermekeiket, amíg ők színházba mennek. ZSINDELY: Hideg idő. ZSINÓR: A M.Á. sz. Kölcsönös függőség, egymást kiegészítő tulajdonságok a barátságban, partnerkapcsolatban.

ZSÍR: Csömör. Zsír égő, harag. Zsírt főzni, veszteség. Zsírt enni, rágalmazás. zsírosnak lenni, betegség. Zsír disznótól, változás az egészségben és a kereskedelemben. zsírt enni kellemetlenség. zsírosnak lenni, gazdagság. (Kerner.) A M.Á. sz. Javaid gyarapodása, amiből aztán jócskán le kellene adni. ZSIRÁF: A M.Á. sz. Felfuvalkodott ismerős, aki túlságosan fennen hordja az órát. ZSIZSIK: A búzában jelez végrehajtót.

Álom zsák Az álmok üzenete 140. Minden Nap Alap

ZSOLD: Szerelem. Zsoldot kapni a cártól, hogy őt dicsérjük, változás hivatalodban. Kevés zsoldot kapni, nyugtalanság. ZSOLTÁR: A M.Á. sz. Segítségre szorulsz, de ezt röstelled. ZSUZSU: Óra láncról elveszíteni, jelez szeretőt, elveszíteni nyakból jelez férjet. ZSUPPOLTATNI: Gazdagnak uszora, szegénynek, nem rossz. ZSŰRI: A M.Á. sz. Ha megítélnek, erőszakos önszabályozás, ha zsűritag vagy, beleszólsz valamibe amihez nem értesz. ZSUZSANNA A BIBLIÁBÓL: Szerencsét jelez.

SZÍVBŐL KÍVÁNOM NEKTEK ÁLMODJATOK MINDIG SZÉPEKET !

Az álom szótár elemeit az álmok tengere menü alatt találod. Éjjeli képeid jelentését itt keresd !

A Minden Nap Alap honlap szeretettel várja kedves olvasóit. Életünk

óceánján az álmok tengerére, ezotéria vizein evezve, recept folyammal

,őseink földjére hívlak. Relaxálni, pihenni, szórakozni vagy, ha kedved

támad online reklámokra és üzletre. Gyere ! >>>

Forrásként használt ezért Köszönet Krúdy Gyulának és az összes álomfejéssel foglakozó elődeinknek, továbbá köszönet a modern álmos

Álom zene, zebra, zongora, zuhanás, zuhany…

Az álmok üzenete 139. Z/2.

Álom zene, zebra, zongora, zuhanás, zuhany… és a többi Z betűs álmok üzenetei ezek, melyek lelked legmélyéről érkeztek. Ősi álmos könyvek Á,B,C, magyarázatai neked. Álom spiris, álom kapó emberek, olvassátok ezeket!
ZAVAR: Házasság. ZEBRA: M.Á. sz az állat, kétségek rohantak meg saját elképzeléseidet illetően. Zebra mint közúti jel, értelmes fegyelmezettség, az érzelmek háttérbe szorítása.

Álom zene

ZENE: Betegnek nem jó, éji zene szív fájás. A M.Á. sz. Zenét hallani csábítás, meggyőződnek valamiről amit eredetileg nem akartál elfogadni. Zenekar befolyásolhatóság. Mindig annak érzed át az igazát, akivel utoljára beszéltél. Ha Te zenélsz, olyasmire akarsz rávenni valakit, ami nincs igazán a kedvére. Zenélő óra, kellemesen eltöltött idő, szép emlékek.

ZERGE: Veszély. ZÉRÓ: Szerelem. ZIVATAR: Betegség. ZOMÁNC: Bánat. A M.Á. sz. Ügyesség. Türelmesség a kapcsolatban. ZONGORA: A M.Á. sz. Csábítsz és egyben elcsábulsz. Négykezest játszani kiváló, de nem biztos, hogy nemes célért történő együttműködés.

ZÖLD: Remény. Zöld táj vidék, jó kedvű egyedüllét, gondolkodás. Zöld asztal, hazardírozó természet, blöffölés. ZÚGÁS: Fejfájás. ZUGOLY: Titkos szerelem. ZÚGOLÓDÁS: Levél

Álom zene Az álmok üzenete 139. Minden Nap Alap 

ZUHANÁS, ZUHANNI: A M.Á. sz. Kisgyermekkori rémület, újraéledezés, álmodozásban, ábrándokban levezetett kreativitás., kihasználatlan, szabályozott intelligencia. Árokba, gödörbe piszkos helyre zuhanni, tudod jól, hogy rossz úton jársz. Tetőről, szikláról, magaslatról lezuhanni, nem ott vannak sikereid ahol szeretnéd. Toronyról, oszlopról leesni, nők álmában szerelmi bizonytalanság, férfiak álmában, védtelenség.

ZUHANY: A M.Á. sz. Költekezés. ZUHOG: hosszú élet. ZÚZA: Szegénység. A M.Á. sz. Nehezen elfogadható kritika, töprengsz azon amit hallottál. ZÚZMARA: A M.Á. sz. Kevélység, számítás.

Az álmos könyvek Á,B,C, legutolsó része fog következni, olvassátok, fejtegessétek álmaitokat mert higgyétek el megéri őket értelmezni, valamiért pont akkor, pont azt a képet, képsort láttad.

A Minden Nap Alap honlap szeretettel várja kedves olvasóit. Életünk

óceánján az álmok tengerére, ezotéria vizein evezve, recept folyammal

,őseink földjére hívlak. Relaxálni, pihenni, szórakozni vagy, ha kedved

támad online reklámokra és üzletre. Gyere ! >>>

Forrásként használt ezért Köszönet Krúdy Gyulának és az összes álomfejéssel foglakozó elődeinknek, továbbá köszönet a modern álmos

Translate »