G-4FFD6QYYXW

Recept folyam

Recept folyam Minden Nap Alap

Recept folyam

Recept folyam  . Receptek neked! Margaret konyhája ajánlja elkészítésre finomságait. Némelyek felidézik az igazi jól képzett házi asszonyok tudományát. Mindenki megtanul főzni, ki előbb, ki  utóbb valahogy. Hiszen lét fontosságú tevékenységünk egyike a táplálkozás. Enni kell, muszáj vagy szeretünk, élvezzük az ízeket, tápláljuk a testet és általa a lelket. Sokan kedvelnek új ételeket kipróbálni, megkóstolni. Ki ezt , ki azt. Nincs két egyforma szájíz, minden elkészített ételünk egyedi még, ha azonos is a recept. Ettől lesz meghitt családias személyes.

Mindannyian meleg szívvel idézzük fel nagymamáink, édesanyáin elkészített ünnepi, vagy vasárnapi ebédjei,t amikor a rohanó hétköznapoktól megpihenve ülte körül az asztalt a család. Minden amit elfogyasztunk vérré válik bennünk, szokták mondani. Egészségünk alapja a helyes táplálkozás. Ma már egy teljes tudományág épül rá. A gasztronómia mester szakácsai, dietetikusai azon szorgoskodnak, hogy minél választékosabban, ízletesebb, megfelelőbb ételek fogyasztása hosszabbítsa meg mindennapjainkat. Wikipédia és a táplálkozás.

Éghajlatonként különbözik egymástól a föld lakosságának fogyasztási szokása, terményeink, vallási kultúráink meghatározó tényezők ebből a szempontból. Míg az óceánok vidékein erőteljesebb a hal ételek fogyasztása, ami az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen fehérje forrást biztosít, addig hazánkban ennek fogyasztása elérhetősége miatt kisebb teret hódít. Fagyasztott vagy konzervek formájában jut el hozzánk. Be kell érjük folyami halakkal. Viszont bővelkedünk gabonafélékben ami a rost dús táplálkozás egyik eleme. Narancs helyet megterem az alma amiből napi egy a néphagyomány szerint az orvost távol tartja. Az-az annyira egészséges. Valamint gyümölcsök, zöldségek sokasága elérhető számunkra.

Recept folyam Margaret konyhája Minden Nap Alap

Margaret konyhája  kategória

Ebben a szakaszban saját gyűjteményem receptjeit ajánlom szertettel . Nagy részét „Recept neked ” címszó alatt találhatod .  Megtudhatod többek között hogyan készítsd elő a kovászt, hogy sikeresek legyenek a kelt tésztáid. Hogyan készül a legfinomabb házi kolbász. Hazánkban a sertéshús fogyasztása elfogadott, hacsak nem vegetáriánus valaki. Aki szereti a süteményeket talál köztük sósat, édeset. Süss lángost, fánkot vagy pizzát, ha jobban kedveled a modern konyhát. Készíts Te magad ünnepi tortát, fagylaltot vagy pudingot itt ezekre leírást találsz… Olvass tovább…..>>>

A Minden Nap Alap honlap szeretettel várja kedves olvasóit. Életünk óceánján az álmok tengerére, ezotéria vizein evezve, recept folyammal ,őseink földjére hívlak. Relaxálni, pihenni, szórakozni vagy, ha kedved támad online reklámokra és üzletre. Gyere !!! >>>

Egyéb munkáim,  jegyzeteim más  formában : Mind Nap Alap,   Magyarok Nagyjai,   Dream Spiri,

Kellemes olvasást, érezd  jól magad !

Üdvözöl a honlap szerkesztője !

Author : Szolnoki Margit                                                                 Rólam a kapcsolat oldalon olvashatsz.

Tetszet ez a cikk ?
Regisztrálj még ma, és kaphatsz ingyenes frissítéseket közvetlenül a postaládádban. Továbbá hozzájárulsz adataid megadásával, hogy emailekben felkeressünk. Amely megfelel a GDPR irányelveinek.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

“Recept folyam” bejegyzéshez 3 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Translate »
Verified by ExactMetrics