G-4FFD6QYYXW

A legszebb ajándék Nézzük együtt !

A-legszebb-ajándék-http://minden-nap-alap.hu

A legszebb ajándék Nézzük együtt !

Szeretnéd tudni hogyan nevelheted és örökölheti  unokád a legszebb ajándékot a síron túlról ?

A legszebb ajándék. Szeretnéd tudni hogyan nevelheted és örökölheti unokád a legszebb ajándékot a síron túlról? Akkor ez a film neked készült !  Elöljáróban  csak annyit, hogy az okos nagyapa biztosan a megfelelő kezekben akarja tudni maga mögött hagyott vagyonát. A  helyes cél érdekében feladatok során át teszi jobb emberré unokáját.  A főszereplő részére „szerencsésnek ” mondhat, végkimenetelű történet tartalmaz megrázó részleteket.  Az érzékeny magas empátiával rendelkező nézőknek javaslom a zsepiket kéz távolba helyezni, előkészíteni.  A legvégén  a szerző összefoglalja a film lényeges mondani valóját. Sokszor nem vesszük észre azokat az ajándékokat amelyek a lábaink előtt hevernek.  Akkor jöjjön egy kis lazítás ! Kellemes időtöltést ! Jó szórakozást !

https://videa.hu/videok/film-animacio/a-legszebb-ajandek-amerikai-filmdrama-Bd1sOKsq1PYh1OBD

Remélem kellemes időtöltésnek bizonyult, én a magam részéről töredelmesen bevallom elhasználtam néhány zsepit. Valójában sokunk akkor szembesül vele mekkora kincseket tudhat magáénak amikor hozzátartozóink még remélhetőleg sokáig velünk maradnak,  és látjuk mekkora fájdalom másoknak elbúcsúzni tőlük. Szeressük és becsüljük meg egymást amíg lehet, mert a boldogság kulcsa ebben van. Egyszer mindannyian elmegyünk. …….. Ez a film bizonyos értelemben ajándék mindenkinek ! Már csak azért is mert Minden Nap Alap , minden nap megalapozzuk a következőt

Szeretnél nézni általam ajánlott filmeket ? A  keresőmbe írva a Nézzük együtt kifejezésre vagy az alábbi linkeken találsz : https://minden-nap-alap.hu/2017/09/23/nezzuk-egyutt-15  Az út című film.

Vagy  Harriet  álma : https://minden-nap-alap.hu/2017/06/28/nezzuk-egyutt-3 

Kellemes szórakozást !

Amennyiben érdekel az álmaid üzenete? Nézd meg  mit jelent ikrek-kel álmodni vagy hajó -val, esetleg az amikor megjelenik az ajándék

Szereted a történelmet és a vele kapcsolatos fejtörőket ?  Látogasd meg a Magyarok Nagyjai blogomat !

Tetszet ez a cikk ?
Regisztrálj még ma, és kaphatsz ingyenes frissítéseket közvetlenül a postaládádban. Továbbá hozzájárulsz adataid megadásával, hogy emailekben felkeressünk. Amely megfelel a GDPR irányelveinek.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Translate »
Verified by ExactMetrics