G-4FFD6QYYXW

Nézzük együtt ! Eredet (Inception)

 Eredet (Inception)  Leonárdo DiCaprioval

Eredet (Inception) A film ami magával ragad. Álom  vagy valóság ?  Örök  kérdés. Életem egyik legnagyobb filmje. Valós tudományos alapon készült előadás. Az álom kutatás területe szülte. Szeretettel ajánlom mind azon kedves látogatóimnak akik jártasak, vagy érdeklődőek ebben a témában. Kíváncsiak az agyunk tevékenységeivel kapcsolatban. Igaz itt ez csak egy részlet de a teljes változathoz amennyiben nem riaszt el, adott a link. A Videa esetleg hosszú ideig fenntartja a vetítésének jogát. Remélhetőleg sikerül megnézned.

A teljes filmet a következő linkre kattintva találod.

https://videa.hu/videok/film-animacio/eredet-inception-teljes-film-dicaprio-dvd-ingyen-mozifilmek-AJRmS4r0LJllhYfq

vagy

https://videa.hu/videok/film-animacio/eredet-dom-cobb-elme-zZXJmhmRaqsKwXxY

Remek alkotás, elsőre talán nehezebb követni a szinteket és könnyen el lehet tévedni az álmok útvesztőjében. Érdemes többször megnézni vagy amikor elveszíted a fonalat „visszatekerni ” a filmszalagot. Javaslat : Figyeld Te is a kis pörgettyű forgását, főszereplőnknek is az ad pontos támpontot, hogy ő maga nem-e tévedt el az álmok útvesztőjében. Valóban óriási lelki teher nehezedik hősünkre. Egyben harcol az elme és a szeretet személy iránti vonzalom. Küzdelem a jelen valóság és az álomvilág között. Vissza járás az álmokba a szerelemért. Mind e mellet tudományos kutató munkát is, ipari kémkedést végez. Köszönet a filmért, remek alkotás !

A Minden Nap Alap honlap szeretettel várja kedves olvasóit. Életünk Móceánján az álmok tengerére, ezotéria vizein evezve, recept folyammal ,őseink földjére hívlak. Relaxálni, pihenni, szórakozni vagy, ha kedved támad online reklámokra és üzletre. Gyere !!! >>>

Tetszet ez a cikk ?
Regisztrálj még ma, és kaphatsz ingyenes frissítéseket közvetlenül a postaládádban. Továbbá hozzájárulsz adataid megadásával, hogy emailekben felkeressünk. Amely megfelel a GDPR irányelveinek.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Translate »
Verified by ExactMetrics