G-4FFD6QYYXW

Álom város, mit álmodtál V betűvel ?

Álom város Az álmok üzenete 134. Minden Nap Alap

Az álmok üzenete 134. V/2.

Álom város és amit még V betűvel álmodsz itt most megtalálod Az álom Á,B,C, soraiban ezek következnek! Lelked hangjai ezek melyek a végtelen mélységből üzennek, akarja értsd csak meg !
VAKONDOK: Betegnek örök éjszakát, egészségesnek kis hasznot mutat. A M. Á. sz. Esendő, tévedékeny természet. Vakondokvájat, nagy feneket kerítesz egy jelentéktelen ügynek. VAKU: Nem kaptál elég időt egy dolog elintézésére, nem hagyták végig mondani amit akartál. Nem működő vaku, rossz partnerkapcsolat. VÁLL: Erősség jele. VÁLYOG: Szerencse. Vályogvető, mulatságos látogató. A M.Á. sz. Jó értelemben vett anyagiasság, realitásérzék, értelmes terv.

VÁM: Fizetni nem jó. A M.Á. sz. Könnyen szerzett előnyök, szeretsz olyanokkal versenyezni, akiket biztosan legyőzöl. Vámőr, rossz lelkiismerettel szerzett jövedelem. VÁMVIZSGÁLAT: Régi feljegyzés szerint érdekházasság. VÁNDOR: Vele beszélni, hirtelen halál. Vándorlót a házunkba fogadni, házasoknak nem jó. A M.Á. sz. Hagyománytisztelet, konzervatív gondolkodásod nemcsak másoknak, hanem olykor neked is terhes.

VANÍLIA: Szerelmeskedés. A M.Á. sz. ünnepi hangulat. VÁR: Segítség. A legrégebbi Magyar feljegyzés szerint: Várat látni és bele menni, betegség. Várat megszállni háborúság. Várban állni, nagy bánat. Várat vagy házat égni látni, rút házasság. Várba menni, szükség szorongatás. Vár bezárt, ínségből szabadulás.

VARÁZSLÓ: A M.Á. sz. Ha Te vagy félvállról vett kapcsolat. Varázslóval találkozni, megközelíthetetlenek vélt személy, epekedés egy távol élő után. VARGA: Meghívás. Látni, préda. Fogni, háborodás.  A M.Á. sz. Adósság. VARJÚ: Haláleset. A M.Á. sz. Kellemetlenkedő ismerős, rémhír. Varjú, ha rád száll, nem engednek örülni, „Joy-killer” (örömgyilkos) ismerős, környezet.

Álom város

Álom város avagy VÁROS: Idegen város, amelyen keresztül vándorolnánk, jegyez nagy gondot, halál látogatást. Ismerős városban járni és meg nem állni, nyugtalanság. Összedőlő város, reménytelenség. Városkapu, nem várt ítélet. A M.Á. sz. Vidékinek, falusinak, nagyravágyás, csábítás. Városinak, idegen ismeretlen város, ha ott kiigazodsz, merészség, ha eltévedsz, addig fontolgatsz egy lépést míg végül elszalasztod a lehetőséget. Kivilágított nagy város, élmény amelyet legszívesebben mindenkivel megosztanál.

VARRNI: Mulatság. A M.Á. sz. Szorgalom. Kézzel varrni, jól tudsz bánni az emberekkel, géppel varrni, kissé sablonos, de ügyes viselkedés. Ruhát varrni, tehetséges alakoskodás. Régi varrógép, tiszteletet érdemlő hozzátartozó. VAS: Gond, izzó vas, nagy harag. A M.Á. sz. Erőfitogtatás. Könnyen kikezdhető önbizalom. Rozsdás vas, régi dicsőség, meghaladott elképzelések. Izzó vas, közösségi szellem.

Álom város Az álmok üzenete 134. Minden Nap Alap

VASALÓ: Vasalni, levél. A M.Á. sz. Szerelmesnek kibékülés, egyébként általánosítás. VÁSÁR: Újdonságot mondanak. A M.Á. sz. Merész, de megvalósíthatatlan tervek. VÁSÁRCSARNOK: A M.Á. sz. Rossz üzleti érzékkel párosult anyagiasság. A nagylelkűségi rohamok kicsinyes és sokszor inkorrekt nyereségvággyal váltogatók álma. Mind adakozásai, költekezéseid, mind mások anyagi, legtöbbször apró félrevezetését szorongások és lelepleződéstől való jogos félelmek követik.

VÁSÁRFIA: A M.Á. sz. Kedveskedés ami nem szívből jön.  VASKÁLYHA: A M.Á. sz. szigorú nevelés, gyermekkori rossz emlékek. VÁSZON: A M.Á. sz. Kialakulatlan elképzelések, várakozás. Nők álmában terhesség körüli gondolatok, esetleg félelem a terhességtől. VÁZA: A M.Á. sz. Tanulékonyság, jól hasznosítod mások ötleteit. Kristályváza, idealizált személytől átvett gondolatok.

Az álom szótár elemeit az álmok tengere menü alatt találod. Éjjeli képeid jelentését itt keresd !

A Minden Nap Alap honlap szeretettel várja kedves olvasóit. Életünk

óceánján az álmok tengerére, ezotéria vizein evezve, recept folyammal

,őseink földjére hívlak. Relaxálni, pihenni, szórakozni vagy, ha kedved

támad online reklámokra és üzletre. Gyere ! >>>

Forrásként használt ezért Köszönet Krúdy Gyulának és az összes álomfejéssel foglakozó elődeinknek, továbbá köszönet a modern álmos

 

Tetszet ez a cikk ?
Regisztrálj még ma, és kaphatsz ingyenes frissítéseket közvetlenül a postaládádban. Továbbá hozzájárulsz adataid megadásával, hogy emailekben felkeressünk. Amely megfelel a GDPR irányelveinek.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Translate »
Verified by ExactMetrics