G-4FFD6QYYXW

Köszönet, Köszönöm !!!

Online-reklámok-és-üzlet-Köszönet, Köszönöm !!! Minden Nap Alap

Köszönet

 

Köszönet, Köszönöm !!!  Ezt az oldalt azon kedves online felhasználóknak szánom akik segítőkész oldalaikkal, oktatóanyagaikkal, tanácsaikkal hozzájárultak  honlapom létrehozásához, kialakításához. Hálám jeléül, akár „munkatársamnak” is nevezhetném őket. Elsősorban kedves barátnőm az Artisan Cosmetics megálmodója létrehozója.

Továbbá, hírleveleivel és segítőkész oldalával a Seo Tools  – Kungl István & Zsolt hozzájárulását .  A Honlapra fel oldal információiért. Köszönet az összes Technikai háttérnek, szolgáltatóknak és az olvasóknak egyaránt .

Folytatás következik !

Online-reklámok-és-üzlet-köszönet Minden Nap Alap

A Minden Nap Alap honlap szeretettel várja kedves olvasóit. Életünk óceánján az álmok tengerére, ezotéria vizein evezve, recept folyammal ,őseink földjére hívlak. Relaxálni, pihenni, szórakozni vagy, ha kedved támad online reklámokra és üzletre. Gyere !!! >>>

Valamint megtalálható oldalaim  G+ -on, most induló Minden Nap Alap, Élet, Álmok, Ezotéria közösséggel is. A Twitteren.

A Facebookon  a   Web oldal alapítója  oldalakon és csoportjaimba is szeretettel várlak a Minden Nap Alap Fogadd be a világot, hogy az is elfogadhasson és a szintén indulóban lévő „Web oldal alapítók,szerkesztők kedvelők, csoportba.

Egyéb munkáim,  jegyzeteim más  formában : Mind Nap Alap,   Magyarok Nagyjai,   Dream Spiri,

Kellemes olvasást, érezd  jól magad !

A tárhelyet a tárhelypark biztosítja

Üdvözöl a honlap szerkesztője !

Author : Szolnoki Margit                                                                 Rólam a kapcsolat oldalon olvashatsz.

Tetszet ez a cikk ?
Regisztrálj még ma, és kaphatsz ingyenes frissítéseket közvetlenül a postaládádban. Továbbá hozzájárulsz adataid megadásával, hogy emailekben felkeressünk. Amely megfelel a GDPR irányelveinek.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Vélemény, hozzászólás?

Translate »
Verified by ExactMetrics