G-4FFD6QYYXW

Az álmok üzenete 1. Álmaink jelek

Az álmok üzenete 1. Álmaink jelek Minden Nap Alap

ÁLMAINK JELEK

Álmaink jelek vannak akik hiszik mert igaz. Az álom fejtés ősidők óta ismeretes minden ember álmodik. Vannak amelyekre ébredés után tisztán emlékszünk, olyan mély hatással voltak ránk . Vannak amelyeket intenzíven alvó állapotban megélünk, átéljük, érzelmi világunk teljességgel megbolygatja. Nevetünk, sírunk, esetleg beszélünk alvás közben, erről persze a velünk élők számolnak be nekünk, mert esetleg nem emlékszünk rájuk.

Álmaink jelek…

Vannak amelyek beteljesednek és az álmunk felkészített rá, hogy könnyeben vegyük az akadályt. Személy szerint számos olyan esetre emlékszem amely később meg is történt velem. Biztosra veszem nem vagyok egyedül ezzel. Az álmokra történelmünk során hit rendszerek jöttek létre, vannak sokat emlegetett álom béli jelenések. Szoktuk mondani döntéseink előtt ” még megálmodom „. Ez is mutatja mekkora jelentőséggel rendelkeznek. Érdemes oda figyelni rájuk mert talán látomások….. Hát Ki tudja ? Az álmaink jelentése mind máig kutatott jelenség. Elsősorban mindenkinek önmagának kell legjobban tudnia mi az ami, teljességgel rá vonatkozik, megérzi. Az álmos könyvek álom szótára segíthet ebben.

Folytatás következik !

Amennyiben érdekel ez a téma a keresőbe írva az álmok üzenete kifejezést, vagy a kigyűjtött verziót megtekintheted itt: http://dreanspiri.blogspot.hu/

A Minden Nap Alap honlap szeretettel várja kedves olvasóit. Életünk óceánján az álmok tengerére, ezotéria vizein evezve, recept folyammal ,őseink földjére hívlak. Relaxálni, pihenni, szórakozni vagy, ha kedved támad online reklámokra és üzletre. Gyere !!! >>>

Tetszet ez a cikk ?
Regisztrálj még ma, és kaphatsz ingyenes frissítéseket közvetlenül a postaládádban. Továbbá hozzájárulsz adataid megadásával, hogy emailekben felkeressünk. Amely megfelel a GDPR irányelveinek.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Translate »
Verified by ExactMetrics