G-4FFD6QYYXW

Álom szoba, szobor, és mit jelent álmodban szopni ?

Álom szoba Az álmok üzenete 120. Minden Nap Alap

Az álmok üzenete 120. sz/7.

Álom szoba, szobor, és mit jelent álmodban szopni ? Az álom Á,B,C, folytatása elmondja most neked. Ősi álomfejtők titkai itt most kiderülnek ! A sorokat olvasva figyelj jól önmagadba, lelked válaszait ott leled !
Álom szoba, szobor…

SZOBA: Benne ülni, furfangos terv Kerner szerint. A Modern álmoskönyv szerint: Ismerős, barátságos szoba, jó barátság, kedves természet. Idegen, rossz érzést keltő szoba, érzelmi zűrzavar, nem igazodsz ki magadon se, másokon se. Régi bútorokkal telezsúfolt szoba, gyermekkori rossz emlékek felidézése. Szobában járkálni, tisztázni iparkodsz egy helyzetet. Szobákon, amelyeken mindig mást látsz keresztül menni, mozgalmas múlt, gondod bajod, könnyed félretevése. Szobában bezártnak lenni, régi sérelmek, amelyeken nem tudod, nem is gazán akarod magad túltenni. SZOBALÁNY: Közönséges gondolatok.

SZOBOR: Szoborrá válni, igazságtalanságban lesz részed. A M.Á. sz. Rosszindulatú áskálódás. Ha valamely ismerősöd szobrát látnád, igen ellenséges érzelmeid vannak vele szemben. Ha magad éreznéd szoborrá válni, elkeseredettség, letörtség, esetleg attól tartasz, hogy másnak ásott vermedbe magad esel bele. Másokról is azt feltételezed amit magad érzel, ha sok fejtörés árán is, de hamarosan találsz egy jobb megoldást annál, mint amire most gondolsz. Házastársad partnered, ha szoborként látod, nagy baj van, jobb ha békésen próbálod elintézni a dolgokat. Szobrot készíteni, mintázni, okkal érzett lelkifurdalás.

Szódavíz, Szolga…

SZÓDAVÍZ: A M.Á. sz. Változás. Szódavizes üveg, autoszifon, játékos könnyed, kissé felelőtlen természet. SZOKNYA: A M.Á. sz. Testi szerelem. Szoknyás férfi, kibeszélt, kigúnyolt partner, barátnő, akinek a hatása alá kerültél, aki mindent megért. Férfi álmában szokatlan szenvedély. Lecsúszó szoknya, lebukás, lelepleződés.

SZOLGA: A M.Á. sz. Meghunyászkodás. Ha szolgává leszel és ebben örömöd telik, szigorúság, hárpiásság. Ha szolgának parancsolgatsz, férfi álomban, papucshősség, alárendelt helyzet. Nők álmában, fegyelmezetlenség, feledékenység. Rád támadó szolga, ott veszted el a fejed, ahol a legkevésbé kellene. Szolgáló kutya, állat, tiszteletlenül bántak veled. SZOMBAT: A gazdagság napja.

SZOMJÚSÁG: Szomjúságot érezni, nagy nyugtalanság, szomorúság, nagy fáradság. A M.Á. sz. Hangsúlyozni szükséges, hogy nem félálomban vagy szomjúságra ébredni. Tehetetlenség érzés, kiszolgáltatottság, elhanyagoltnak érzed magad. Ha visszatérő álom, régen elszenvedett igazságtalanság, aminek az emléke kísért. Különben szomjúságot érezni álomban sós vacsora után, másnaposság. SZOMORÚSÁG: Szomorúnak lenni, jelzi hogy örömteljes reggelre virradunk.

Álom szoba Az álmok üzenete 120. Minden Nap Alap

Szomszéd, Szopni…

SZOMSZÉD: Szomszédasszony, minden könyvben pletykaság. A M.Á. sz. Ribillió, lárma egy apróság miatt. Férfiak álmában a szomszédkertje mindig zöldebb, de csak ha messziről nézed.  SZÓNOK, SZÓNOKLAT: A M.Á. sz. Hallani, becsapnak. SZOPNI:Legénynek vagy leánynak jegyez közeli házasságot. Csecsszopó gyermek, váratlan barátság. Tehenet szopni, szegénység. SZŐKE :Leány, csalfaság.

Az álom szótár elemeit az álmok tengere menü alatt találod. Éjjeli képeid jelentését itt keresd !

A Minden Nap Alap honlap szeretettel várja kedves olvasóit. Életünk óceánján az álmok tengerére, ezotéria vizein evezve, recept folyammal ,őseink földjére hívlak. Relaxálni, pihenni, szórakozni vagy, ha kedved támad online reklámokra és üzletre. Gyere ! >>>

Forrásként használt ezért Köszönet Krúdy Gyulának és az összes álomfejéssel foglakozó elődeinknek, továbbá köszönet a modern álmos

Tetszet ez a cikk ?
Regisztrálj még ma, és kaphatsz ingyenes frissítéseket közvetlenül a postaládádban. Továbbá hozzájárulsz adataid megadásával, hogy emailekben felkeressünk. Amely megfelel a GDPR irányelveinek.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Translate »