G-4FFD6QYYXW

Bőség teremtő meditációk, a gazdagság útján.

Bőség teremtő meditációk )

Bőség teremtő meditációk, a gazdagság útján.

Bőség teremtő meditációk, a gazdagság útján. Az alábbi meditációs hanganyagok segítségedre lehetnek abban, hogy bőséget, egészséget, jó létet vonz az életedbe. azok akik hisznek a láthatatlan energiák működésében, hallgassák szeretettel. Akik nem azoknak is működni fog.

 

A körülöttünk lévő világ teljes mértéken energiák összessége.  Az agyhullámok magasabb szintű rezgésszáma információkat közöl a környezetünkkel. Mindenkinek vannak a számára véletlenek  vélt történések. Például, gondolunk valakire és találkozunk vele, vagy éppen megcsörren a telefon és felhív. Vajon a gondolataink hozzák létre ezt az eseményt, vagy véletlen történés lenne ? Csupán nézőpont kérdése. A valóságon nem változtat. A gondolataink, agyhullámaink egy fajta mágneses teret hoznak létre, mint ahogy a mágnes vonzza az ellentétes pólusokat és egyes elemeket, úgy a gondolataink is vonzanak eseményeket, történéseket.

Bőség teremtő meditációk

 

Azt gondlom az alábbi meditációs hang anyag nem kér mást csak fejhallgatóval hallgassuk, ez nem okoz senki számára problémát, megoldhatatlan feladatot. Aki szeretné nyugodt biztonsággal hallgathatja. Hiszen a hozzáállásunk a dolgokhoz erősen befolyásolja a dolgok kimenetelét. Ismétlés a tudás anyja szokták felénk mondani. Sok szerencsét hozzá !

 

A Minden Nap Alap honlap szeretettel várja kedves

olvasóit. Életünk óceánján az álmok tengerére  ,   ezotéria

vizein evezve, recept folyammal   ,     őseink földjére hívlak.

Relaxálni, pihenni, szórakozni vagy, ha kedved támad

online reklámokra és üzletre. Gyere !!! >>>

Egyéb munkáim,  jegyzeteim más  formában : Mind Nap Alap,            Magyarok Nagyjai,                Dream Spiri,

Kellemes olvasást, érezd  jól magad !

Tetszet ez a cikk ?
Regisztrálj még ma, és kaphatsz ingyenes frissítéseket közvetlenül a postaládádban. Továbbá hozzájárulsz adataid megadásával, hogy emailekben felkeressünk. Amely megfelel a GDPR irányelveinek.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Translate »
Verified by ExactMetrics