G-4FFD6QYYXW

Ezotéria A meditációk ereje, meditálj !

 Meditációnk ereje

Meditációnk ereje Személy szerit már  gyermekkorban az iskolák tananyagába építeném a szebb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb jövőért. Az irányított meditációk hanghullámai bizonyítottan jótékony hatással vannak teljes lényünkre. Nyugtatólag hatnak a mai rohanó világunkban, pozitív irányba terelik gondolataikat, amelyekkel kölcsönösen hatuk egymásra. Vegyük példának azt, amikor valaki rossz kedvű, vagy dühös a közvetlen környezetünkben, mi is kellemetlenül érezzük magunkat. Amikor  vidám emberekkel vagyunk körülvéve jókedvünk lesz. Ezek a hangok, hangrezgések tartományának hatásmechanizmusa  jótékony hatással érvényesítik magukat az életünkben. Nekem sokat segítettek nehéz helyzeteken felülkerekedni. Hálás szívvel javasolni tudom mindenkinek. Most csak kettő példának a YouTube csatornán megtalálhatók közül, de nagyon sok van,  és nagyon jók. Ne hagyd ki, használd önmagadért !

A Minden Nap Alap honlap szeretettel várja kedves olvasóit. Életünk óceánján az álmok tengerére, ezotéria vizein evezve, recept folyammal ,őseink földjére hívlak. Relaxálni, pihenni, szórakozni vagy, ha kedved támad online reklámokra és üzletre. Gyere !!! >>>

Valamint megtalálható oldalaim  G+ -on, most induló Minden Nap Alap, Élet, Álmok, Ezotéria közösséggel is. A Twitteren.  Piteresten és a Likedlin is.

A Facebookon  a   Web oldal alapítója  oldalakon és csoportjaimba is szeretettel várlak a Minden Nap Alap Fogadd be a világot, hogy az is elfogadhasson és a szintén indulóban lévő „Web oldal alapítók,szerkesztők kedvelők, csoportba.

Egyéb munkáim,  jegyzeteim más  formában : Mind Nap Alap,   Magyarok Nagyjai,   Dream Spiri,

Kellemes olvasást, érezd  jól magad !

Tetszet ez a cikk ?
Regisztrálj még ma, és kaphatsz ingyenes frissítéseket közvetlenül a postaládádban. Továbbá hozzájárulsz adataid megadásával, hogy emailekben felkeressünk. Amely megfelel a GDPR irányelveinek.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

“Ezotéria A meditációk ereje, meditálj !” bejegyzéshez egy hozzászólás

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.

Translate »
Verified by ExactMetrics