G-4FFD6QYYXW

Ezotéria, Híres szeretnél lenni, sikerre vágysz ?

Híres szeretnél lenni, sikerre vágysz ?

Hír siker  A  feng shui-ról  biztos hallottál már.  Volt róla szó korábban itt is. Azzal kezdeném, hogy érdemes az otthonodat vagy bármilyen  lakó teredet, kilenc egyenlő részre osztanod, illetve 3×3 részre. Így mérlegelve, a bejárattal szemközti középső kilenced a HÍRNÉV rész.

 elephant-1791622_640

Amennyiben ezzel kapcsolatos vágyaid vannak, érdemes elhelyezni ide, piros színű csúcsos díszeket esetleg formában ezt megtestesítő gyertyát . Állatokat , embereket megszemélyesítő tárgyakat, kisebb szobrocskákat. Legfőbb állati figura a majom és az elefánt, melynek ormánya a bejárat felé mutat. Ide érdemes még helyi megvilágítást tenni, fali vagy állólámpát. Ami az égtájak szerinti vonatkozást illeti, otthon vásárlása vagy választása előtt állóknak, hasznos lehet figyelembe venni, hogy ez kelet felé nézzen.

Hír siker Amennyiben érdekelnek ezzel kapcsolatos dolgok, még itt találsz róla az otthonod szemszögéből nézve  néhány írást. Az anyagiakkal kapcsolatos , jó esetben a bejárattal szemközti bal egy kilenced részre vonatkozik :https://minden-nap-alap.hu/blog/2017/01/13/ezoteria-5/    A szerelem párkapcsolatra a bejárattal szemközti jobb kilenced részre itt :https://minden-nap-alap.hu/blog/2017/01/06/ezoteria-4/

Sok sikert és szerencsét kívánok !

A Minden Nap Alap honlap szeretettel várja kedves olvasóit. Életünk óceánján az álmok tengerére, ezotéria vizein evezve, recept folyammal ,őseink földjére hívlak. Relaxálni, pihenni, szórakozni vagy, ha kedved támad online reklámokra és üzletre. Gyere !!! >>>

Valamint megtalálható oldalaim  G+ -on, most induló Minden Nap Alap, Élet, Álmok, Ezotéria közösséggel is. A Twitteren.  Piteresten és a Likedlin is.

Tetszet ez a cikk ?
Regisztrálj még ma, és kaphatsz ingyenes frissítéseket közvetlenül a postaládádban. Továbbá hozzájárulsz adataid megadásával, hogy emailekben felkeressünk. Amely megfelel a GDPR irányelveinek.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Translate »
Verified by ExactMetrics