G-4FFD6QYYXW

Ezotéria, Tízmilliószoros napok 2017-ben

Tízmilliószoros napok 2017-ben

Tízmilliószoros nap  A Thibeti szokás szerint ebben az évben négy tíz-milliószoros napot ünnepelhetünk. Amikor céltudatosan érdemes pozitív irányba fordítani gondolatainkat, mert velük ilyenkor még erőteljesebben teremthetünk. Ezeken a teremtő napokon érdemes olyan tevékenységet végezni amelyeket szívesen teszünk. Aki teheti ilyenkor vegye ki a szabadnapját, hogy legyen lehetősége kedvenc foglalatosságaira időt szánni. Megújulni, kikapcsolni, lazítani, meditálni. Az utóbbihoz gyújtsunk egy szép illatos gyertyát, amely nem csak meghitt hangulatot teremt, teret is tisztít körülöttünk.

20170102_192738

Az első 2017 Március 12., a második 2017 június 9., a harmadik 2017 július 27.,az idei utolsó pedig 2017 november 10.lesz

A Minden Nap Alap honlap szeretettel várja kedves olvasóit. Életünk óceánján az álmok tengerére, ezotéria vizein evezve, recept folyammal ,őseink földjére hívlak. Relaxálni, pihenni, szórakozni vagy, ha kedved támad online reklámokra és üzletre. Gyere !!! >>>

Valamint megtalálható oldalaim  G+ -on, most induló Minden Nap Alap, Élet, Álmok, Ezotéria közösséggel is. A Twitteren.  Piteresten és a Likedlin is.

A Facebookon  a   Web oldal alapítója  oldalakon és csoportjaimba is szeretettel várlak a Minden Nap Alap Fogadd be a világot, hogy az is elfogadhasson és a szintén indulóban lévő „Web oldal alapítók,szerkesztők kedvelők, csoportba.

Egyéb munkáim,  jegyzeteim más  formában : Mind Nap Alap,   Magyarok Nagyjai,   Dream Spiri,

Kellemes olvasást, érezd  jól magad !

Tetszet ez a cikk ?
Regisztrálj még ma, és kaphatsz ingyenes frissítéseket közvetlenül a postaládádban. Továbbá hozzájárulsz adataid megadásával, hogy emailekben felkeressünk. Amely megfelel a GDPR irányelveinek.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Translate »
Verified by ExactMetrics