G-4FFD6QYYXW

Ezotéria, Tízmilliószoros napokra

 Tízmilliószoros napokra

Mennyei csodák próféciák. Tízmilliószoros napokra ajánlom ezt a filmet szeretettel nektek. A benne rejlő gondolatok és maga a történet, ami nagyon megfogó volt számomra. Az élet rendkívüli nagy igazságait tárja fel. Az evolúcióval kapcsolatos történet. A régészeti találmányok, régi írások, próféciák feltárják számunkra az élet nagy igazságait. A mennyei csodák így válhatnak számunkra láthatóvá.

Mennyei csodák

Vannak dolgok amit már ősidők óta tudnak az erre felhatalmazott emberek, a köztudatban viszont elrejtett, visszatartott információk. Kizárólag a személyes kutatások illetve a véletlenül szemünk elé táruló dolgok, amik valójában sosem véletlenek, tárják elénk az élet nagy igazságait. Meglátni a valódi szépséget mindenkinek adott dolog. Felfedezni a mögötte rejlő valóságot az már adomány. Ahhoz sokkal több kell önmagunknál. Az ego elengedése a valódi tudomány.

Nézzétek szeretettel !

A Minden Nap Alap honlap szeretettel várja kedves olvasóit. Életünk óceánján az álmok tengerére, ezotéria vizein evezve, recept folyammal ,őseink földjére hívlak. Relaxálni, pihenni, szórakozni vagy, ha kedved támad online reklámokra és üzletre. Gyere !!! >>>

Valamint megtalálható oldalaim  G+ -on, most induló Minden Nap Alap, Élet, Álmok, Ezotéria közösséggel is. A Twitteren.  Piteresten és a Likedlin is.

A Facebookon  a   Web oldal alapítója  oldalakon és csoportjaimba is szeretettel várlak a Minden Nap Alap Fogadd be a világot, hogy az is elfogadhasson és a szintén indulóban lévő „Web oldal alapítók,szerkesztők kedvelők, csoportba.

Egyéb munkáim,  jegyzeteim más  formában : Mind Nap Alap,   Magyarok Nagyjai,   Dream Spiri,

Kellemes olvasást, érezd  jól magad !

Tetszet ez a cikk ?
Regisztrálj még ma, és kaphatsz ingyenes frissítéseket közvetlenül a postaládádban. Továbbá hozzájárulsz adataid megadásával, hogy emailekben felkeressünk. Amely megfelel a GDPR irányelveinek.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Translate »
Verified by ExactMetrics