G-4FFD6QYYXW

Nézzük együtt ! A Mennyei Prófécia

A Mennyei Prófécia című film

Mennyei prófécia című film ami magyarázatot adhat miért vagyunk itt a földi síkon. Miről szól az élet? Mi a fő célja? Mit is teszünk egymással ? Miért érezzük magunkat sokszor kimerültnek és fáradtnak. Amikor megértjük az élet lényegét, meg is változik számunkra az. A Mennyei Prófécia című film szépen érthetően rávilágít a lényegre. Amit tudunk és a tekercsek elmondanak nekünk.

Mennyei Prófécia

„1. tekercs: Ismét felfedezzük, hogy a világunk csupa rejtély, tele váratlan egybeesésekkel, és párhuzamokkal, amik végzet  szerűnek tűnnek.

2. tekercs: Ahogy mind  többen ébredünk rá e tényre, teljesen új fajta világ látást alakítunk ki, újra értelmezzük a szent és energiától dús univerzumot.

3. tekercs: Felfedezzük, hogy körülöttünk minden az Isteni energiából ered. Amit észre veszünk és közelebb kerülünk a megértéséhez.

4. tekercs: Ebből a nézőpontból egyértelmű, hogy az ember mindig bizonytalannak érezte magát és nem kötődött ehhez a szent forráshoz és úgy akart energiához jutni, hogy elnyomta a másikat, ez a küzdelem az oka az emberi konfliktusoknak. ” stb….

A film vége arra utal még mindig van egy 10. és ki tudja még hanyadik tekercs.

Szeretettel ajánlom nektek

A Minden Nap Alap honlap szeretettel várja kedves olvasóit. Életünk óceánján az álmok tengerére, ezotéria vizein evezve, recept folyammal ,őseink földjére hívlak. Relaxálni, pihenni, szórakozni vagy, ha kedved támad online reklámokra és üzletre. Gyere !!! >>>

Tetszet ez a cikk ?
Regisztrálj még ma, és kaphatsz ingyenes frissítéseket közvetlenül a postaládádban. Továbbá hozzájárulsz adataid megadásával, hogy emailekben felkeressünk. Amely megfelel a GDPR irányelveinek.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

“Nézzük együtt ! A Mennyei Prófécia” bejegyzéshez egy hozzászólás

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.

Translate »
Verified by ExactMetrics