G-4FFD6QYYXW

Csokorban a receptek neked

csokorban-recept-neked-ízek-ételek-minden-nap-alap.hu

Csokorban a receptek neked

Margaret konyhájának ízei

Csokorban a receptek neked,  Margaret konyhájának ízei. az oldal folyamatos változásokon megy keresztül, ezért most felidézem a korábbi bejegyzéseket  könnyebb elérhetőségüket segítve .

Hamarosan itt lesz a disznótorok ideje ez egy remek házi kolbász recept.

Az élesztő futtatása kelt tésztáin alapja, hogy helyesen kelessz kovászt látogass el ide !  https://minden-nap-alap.hu/2016/12/20/recept-neked-izek

Egyszerűen készíthetsz pogácsát  , sós teasüteményt vagy Kechupot Esetleg Tiramisut ahogyan én is szeretem. Kedveled a pizzát, itt van hozzá legjobb recept . Süss cseresznyés muffint, vagy kávés muffint esetleg kókuszos-feketekávés muffint. Kedveled a sós kiflit esetleg Kuglóf-ot? Csak a piros linkre figyelj ! Ez a legjobb goofri tészta összeállítás.

csokorban-recept-neked-ízek-ételek-minden-nap-alap.hu

Érdekel hogyan készült és mi is az a koldus kotlett ? Milyen az igazi farsangi fánk ? Vízvári Mariska hogyan készítette a desszertek királyát a palacsintát ? Burgonyás lángos ami mindig sikeres.

A Brabanti tojás  egy gombás íz, egyszerű és finom.  gyorsan elkészíthető. Az olaszos konyha kedvelőinek  Gnocchi alla romana Vízvári Mariska módra, és szintén tőle a Gratinírozott gomba receptje. Gombagulyás  a  gomba töltve és a gomba szeletek receptjeit is megtalálhatod.

Egy tálas bab étel, ebédre vacsorára tápláló vitamin dús.  A hideg tál is gyorsan elkészíthető ízlésesen

A recept neked csokorban folytatódik….

Készíts karfiolos ételt fogyókúrához ! Így készül a Töltött burgonya, és így a zsírban sült főtt burgonya Egyszerű és finom a sajtos gombóc.

Süss omlós linzert, minden idők kedvelt süteménye. Isteni finom a Túrós párnácska frissen olajban készítve. Megtudhatod hogyan prezentálj a réteseket.

Szereted a csokoládét? Ez a recept ötlet a tied ! Csokoládé korongok. Ilyen a legfinomabb sárgabarack krém vagy eper krém és az epres kosárkák. Megtudhatod hogyan készül a fagylalt házilag.

Vendégváráshoz kókuszos kocka, zserbó szelet, meggyes lepény, túrós lepény, gyümölcs kenyér.

Dió torta, és a legfinomabb diós kalács,  a citrom krémes torta szederrel .  Pudingok kedvelőinek ajánlva az aszalt gyümölcsös puding.

Érdekességként így készült régen a  kölnivíz,parfüm házilag. A legzamatosabb fügebor házilag ez a borok mestereinek, mert az elkészítési alapok azonosak.

A receptjeimet még megtalálhatod itt : https://mindenapalap.blogspot.hu/

Szereted a történelemmel kapcsolatos fejtörőket ? Látogasd meg a Magyarok nagyjai oldalamat, ha pedig érdekel az álomfejtés érdekes magyarázatokat találsz itt: https://dreanspiri.blogspot.hu/

Köszönöm, hogy itt voltál, amennyiben tettszett látogass el máskor is, valamint megtalálsz a facebookon szeretettel, várlak a csoportomba ahol érdekes videókat is láthatsz !

Tetszet ez a cikk ?
Regisztrálj még ma, és kaphatsz ingyenes frissítéseket közvetlenül a postaládádban. Továbbá hozzájárulsz adataid megadásával, hogy emailekben felkeressünk. Amely megfelel a GDPR irányelveinek.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Translate »
Verified by ExactMetrics