G-4FFD6QYYXW

Recept Neked, Finom Goofri tészta

Goofri tészta recept

Goofri tészta az-az más néven amerikai palacsinta, kedvelt csemege. Az adag bőséges, szükség szerinti arányban csökkenthető. Ki ne szeretné a palacsintát, már kis gyermekkortól az egyik legismertebb és legkedveltebb desszertünk. Ilyenkor eszembe jut a mesebeli palacsintás király története. Emlékszetek még rá ? Láttátok már ? Igaz az nem az Amerikai palacsintáról szólt, de valahogy nagyon kedves kis történet. Nos akkor térjünk vissza az eredeti tervhez a goofrihoz az alábbi előírás szerint nagyon finom tésztát készíthetünk.

Elkészítése:1 kg liszt, 10 db egész tojás, 1l tej, 1/2 l víz, 25 dkg margarin, 3 cs kis csomag vanília cukor, 2 cs sütőpor. Az alapanyagokat csomómentesen alaposan kikeverjük. forró goofri sütőben ki sütjük, ízlés szerint, lekvárral, csokoládéval, pudingosan, vagy csak porcukorral meghintve tálaljuk. Annyire egyszerű összeállítani. Aki elektromos habverővel dolgozik még sokkal könnyeben boldogul. A kisülést követően szinte azonnal fogyasztható akár feltét nélkül is. Kiegészítője lehet egy sűrű kiadós levesnek, vagy csak simán desszertként is fogyaszthatjuk. Isteni finom.

Jó étvágyat !

A Minden Nap Alap honlap szeretettel várja kedves olvasóit. Életünk óceánján az álmok tengerére, ezotéria vizein evezve, recept folyammal ,őseink földjére hívlak. Relaxálni, pihenni, szórakozni vagy, ha kedved támad online reklámokra és üzletre. Gyere !!! >>>

Egyéb munkáim,  jegyzeteim más  formában : Mind Nap Alap,   Magyarok Nagyjai,   Dream Spiri,

Kellemes olvasást, érezd  jól magad !

Üdvözöl a honlap szerkesztője !    

Tetszet ez a cikk ?
Regisztrálj még ma, és kaphatsz ingyenes frissítéseket közvetlenül a postaládádban. Továbbá hozzájárulsz adataid megadásával, hogy emailekben felkeressünk. Amely megfelel a GDPR irányelveinek.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Translate »
Verified by ExactMetrics