G-4FFD6QYYXW

Nézzük együtt ! Most jó

nézzük-együtt-most-jó-minden-nap-alap.hu

Nézzük együtt ! Most jó

Nézzük együtt a Most jó  című filmet ! A legszebb érzések és gondolatok az életről akkor keletkeznek amikor annak vége felé közeledő események kerülnek középpontba. Megindító és elgondolkodtató a következő történet. Élet és halál kérdése örök téma. Megélni, átélni, túlélni ? Vajon kire milyen terheket ró a sors ? Ki mit választ hogyan éli meg ? Kiből mit hoz ki ? Nem szándékozom filmkritikát alkotni róla, nem is az én posztom, mert ez most jó csak így lehet. Mindenkinek önmagának kell  le vonnia  a saját következtetéseit. Nagyon szomorú történet, de nagyon sok szépséggel, özön mondani valóval. Kezdődjön, akkor ha…… „Most Jó ” ?

Nézzük együtt ! Most jó-t

A keresőmbe írva a Nézzük együtt kifejezést, további filmeket találhatsz. Kellemes időtöltést, jó mozizást !

Szereted a történelemmel kapcsolatos fejtörőket ? Látogasd meg a Magyarok nagyjai oldalamat, ha pedig érdekel az álomfejtés érdekes magyarázatokat találsz itt: https://dreanspiri.blogspot.hu/

Vagy ha szeretsz recepteket kipróbálni ?

Dió torta, és a legfinomabb diós kalács,  a citrom krémes torta szederrel .  Pudingok kedvelőinek ajánlva az aszalt gyümölcsös puding.

Érdekességként így készült régen a  kölnivíz,parfüm házilag. A legzamatosabb fügebor házilag ez a borok mestereinek, mert az elkészítési alapok azonosak.

Köszönöm, hogy itt voltál, amennyiben tettszett látogass el máskor is, valamint megtalálsz a facebookon szeretettel, várlak a csoportomba ahol érdekes videókat is láthatsz !

Kérlek ne feledd ! Minden Nap Alap

Tetszet ez a cikk ?
Regisztrálj még ma, és kaphatsz ingyenes frissítéseket közvetlenül a postaládádban. Továbbá hozzájárulsz adataid megadásával, hogy emailekben felkeressünk. Amely megfelel a GDPR irányelveinek.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Translate »
Verified by ExactMetrics