G-4FFD6QYYXW

Ezotéria vizein

Ezotéria vizein (2) Minden Nap Alap

Ezotéria vizein 

Ezotéria vizein hajózni hívlak . Sokoldalú misztikus és tudományos is egyben. Sokunkat érdekel és vannak akik teljesen elzárkóznak tőle. Misztikuma számos dolgot takar, vagy éppen megmutat. Az energiák világába kalauzol minket. Tisztán látók, jósok, médiumok akik a felébredés szakaszában előrehaladottabbak, fejlettebbek, közelebb kerültek önvalójukban a saját forrásukhoz. Tanítók akik a lélek testtől való külön spirituális sokadik földi életüket élt mesterek. Értik és  alkalmazzák a 10 parancsolatot. Túl látnak a mán mert értik a lényeget.

Ezotéria kategória

Az ezotéria elsősorban a tapasztalatból szerzet tudás, aki megtapasztalta rejtelmeit az tudhatja, aki csak olvasott róla az nem. Ezért célja a tudatosodás megteremtése. Az energiák kiegyenlítődésére való törekvés illetve fölé emelkedés. Ugyanis a  kettősség, azaz a dualitás/polaritás világa az ellentétek elkeseredett, véget nem érő, megoldást nem hozó harcáról szól.  Ősi tanítások időtlen idők óta arra törekszenek, hogy vissza vezesse az emberi lényt szellemi hazájába.

A harmadik szem  a belső látás érzékelés fejlettségére vonatkoztatott fogalom. A lélek érettségi fokától, függően tapasztalható. A spirituális úton járók vagy keresők támasza lehet.  A tarot és egyéb jós kártyák használatát sokkal kevesebben értik, mint használják, valós jelentéséhez csak a beavatott egyéneknek van létjogosultsága. Megfejtésük a számokban rejlik. Kapott kiérdemelt égi ajándék.

Ezotéria vizein (3) Minden Nap Alap

A látnokok azon képességgel felruházott lelkek, akik a környezetükkel olyan kapcsolatba kerülnek, amely nem magyarázható a jelenleg ismert fizikai törvényekkel. ezeknek a kölcsönhatásoknak két fő ága különböztethető meg. Az érzékszerveken kívüli érzékelés ESP (extra-sensory perception) Ez lehet telepátia, az-az gondolat olvasás, jövőbe látás ami tudomás szerzés nem látható dolgokról és a jövőbe látás tudomás szerzés még meg nem történt dolgokról ami később bekövetkezik . A parapszichológia másik formája a  psychokinesis, PK. ez a gondolattal való részecskék tárgyak mozgatása. Erről a Wikipédián találsz több információt.

A meditáció fontos momentuma a spirituális fejlődésnek, a valódi önmagunk megismerésének, a belső béke, nyugalom megtalálásának. Ezzel a testet teljesen ellazítjuk, szellemünket átengedjük a nyugalomnak, és a belsőnkre való koncentrálásnak. Ilyenkor sikerül a környezetből kiszakadni, ezt nevezi a pszichológia megváltozott tudatállapotnak. A meditáció nem elmélkedés vagy gondolkodás. Teljes kikapcsolódás, hagyjuk az elmét megnyugodni, szabadon szárnyalni. Aki elsajátítja a technikáját a legnagyobb nyüzsgések zajok közepette is tudja alkalmazni. Nem szükséges hozzá semmilyen hit vagy vallás gyakorlása. Egyszerűen általa kiegyensúlyozottabb boldogabb életet élhetünk. Meditálj és, ha tettszett olvass tovább ….>>>

A Minden Nap Alap honlap szeretettel várja kedves olvasóit. Életünk óceánján az álmok tengerére, ezotéria vizein evezve, recept folyammal ,őseink földjére hívlak. Relaxálni, pihenni, szórakozni vagy, ha kedved támad online reklámokra és üzletre. Gyere !!! >>>

Egyéb munkáim,  jegyzeteim más  formában : Mind Nap Alap,   Magyarok Nagyjai,   Dream Spiri,

Kellemes olvasást, érezd  jól magad !

Üdvözöl a honlap szerkesztője !

Author : Szolnoki Margit                                                                 Rólam a kapcsolat oldalon olvashatsz.

Tetszet ez a cikk ?
Regisztrálj még ma, és kaphatsz ingyenes frissítéseket közvetlenül a postaládádban. Továbbá hozzájárulsz adataid megadásával, hogy emailekben felkeressünk. Amely megfelel a GDPR irányelveinek.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Translate »
Verified by ExactMetrics