G-4FFD6QYYXW

Relax pihenés szórakozás

Relax pihenés szórakozás filmek Minden Nap Alap

Relax pihenés szórakozás

Relax pihenés szórakozás . Mindannyiunk életében, bizonyos életszakaszaiban jellemző a hétköznapok túlzsúfoltsága. Sokszor megfeledkezünk, hogy a szervezetünknek, testünknek lelkünknek egyaránt szüksége van megfelelő mennyiségű és minőségű pihenésre, kikapcsolódásra. Nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a legerősebb gépezet sem terhelhető a végtelenségig. Nagyon fontos,  hogy a mindennapi rohanó világunkban megengedjünk magunknak némi lazítást. Ennek természete változó lehet.

Van aki a sportban, kertészkedésben illetve aktív tevékenységben éli meg a kikapcsolódás teljességét, bár én ezt inkább a hétköznapokra való felkészülésnek, ráedzésnek nevezném az erőnlét fokozásának. Természetesen megvannak a maga előnyei annak, ha a fizikumunk hosszú távú megőrzésére törekszünk, remekül lelehet vele vezetni a stresszes időszakokat, és a felesleges testzsír csökkentésének is egy bevált módja. A jó kondi mindig előny. Megnöveli az életkor előrehaladtával a teherbíró képességet, az egészség megóvásában is szerepet játszik.

Az extrém sportot  űzők területe már számomra keményebb dió. Ők sokkal inkább az adrenalin szint magasságának a kedvelői. Néha még a látványuk is hasonló érzetet produkál. Bár valójában sokkal összetettebb dolog áll a háttérben. Amennyiben végig gondoljuk a pszichikai nézőpontból, mögötte lapul a az erő, vágy az akadály leküzdésére, a bizonyítási kényszer és ami a legfontosabb a HIT. Igen is meglehet csinálni ! Én biztos nem szeretnék kötéllel a derekamon evickélni a Himalája oldalán, bármilyen csodálatos is a hely. Nem vagyunk egyformák, de jól is van ez így !

Nagyszerű dolog a kirándulás az utazás, igaz még ez is a az aktívabb kikapcsolódásoknak a területe. Az új helyszínek, táljak, kultúrák megismerése, a megszokottól eltérő látvány is frissítőként hat a lélekre. Feltölt a tenger vize, a tiszta hegyi levegő, a zöld erdők madár dala, energia áradatként hat. Nagyon kellemes tud lenni akár egy-egy reggeli vagy épp naplementés  séta is. De most nem ezt ajánlanám !

Relax pihenés szórakozás (2) Minden Nap Alap

Relax pihenés szórakozás

Időnként jól eső érzés elnyújtózni kényelmesen, relaxálni, pihenni és közben megnézni egy jó filmet. Bizonyos kutatások kimutatták, hogy az agyban végzett tevékenység ugyanazt a hatást érik el a testünkre kivetítve, mintha aktívan cselekednénk. Tulajdonképpen gondolatban könnyebb futni, de szüksége van mindenkinek igazi pihenésre. Erre a legjobb a meditálás, lehet irányított és a spontán, ki hogyan kedveli.  A kikapcsolódás általános formálja, ha  megnézünk egy jó filmet, ez ma már mindenkinek adott. Szórakoztató és tanúságos is lehet. Ezért  ajánlom figyelmedbe az én mozimat, és talán jobb másokkal megtekinteni Nézzük Együtt  névre is hallgat néhány rész.

Margatret mozija    Filmek 

Ezek azok a filmek amelyek számomra sok mondani valót takarnak, a filmek amelyek bejárják a világot és ez által össze is kötik azt. Véleményeket érzéseket gondolatokat generálnak. Megnevetettnek vagy éppen könnyeket csalnak. Értünk vannak ! Nálam némelyek a „Nézzük együtt”  kifejezésre hallgatnak. Nézd tovább…..>>>

Zenék

A következő kategóriám a szórakozásra kikapcsolódásra sarkaló zenék. A zene maga az élet a hangok birodalma színskálája kifogyhatatlan. Laikusan nem is gondolnánk mekkora erővel hatással bírnak, ami messze meghaladja képzeletünket. Gondolatainknál sokkal távolabb mutatnak. Ahány ember annyiféleképpen szól és még azon is túl. Énekeljünk, dúdoljunk fütyüljük, esetleg táncoljunk rá, vagy csak hallgassuk, ahogyan szeretnéd . Érezd a zenét ! Nézd tovább…>>>

Filmtörténettel kapcsolatban Wikipédián olvashatsz érdekes dolgokat. A zenével kapcsolatban szintén tájékozódhatsz Wikipédia

A Minden Nap Alap honlap szeretettel várja kedves olvasóit. Életünk óceánján az álmok tengerére, ezotéria vizein evezve, recept folyammal ,őseink földjére hívlak. Relaxálni, pihenni, szórakozni vagy, ha kedved támad online reklámokra és üzletre. Gyere !!! >>>

Egyéb munkáim,  jegyzeteim más  formában : Mind Nap Alap,   Magyarok Nagyjai,   Dream Spiri,

Kellemes olvasást, érezd  jól magad !

Üdvözöl a honlap szerkesztője !

Author : Szolnoki Margit                                                                 Rólam a kapcsolat oldalon olvashatsz.

Tetszet ez a cikk ?
Regisztrálj még ma, és kaphatsz ingyenes frissítéseket közvetlenül a postaládádban. Továbbá hozzájárulsz adataid megadásával, hogy emailekben felkeressünk. Amely megfelel a GDPR irányelveinek.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Translate »
Verified by ExactMetrics