G-4FFD6QYYXW

Az álmok üzenete 58. Kanál, Kanári, Kanyaró.

az-álmok-üzenete-minden-napi-álmok-misztikum-ezotéria-színek-http://minden-nap-alap.hu

Az  álmok üzenete 58.

Minden napi álmok  K/3

Az álmok üzenete 58.  Minden napi álmok K/3 betűvel  kezdődő kifejezések jelentései a következők.

KANÁL: Vendég jön. KANADA: Hatalmas felhajtással valami csekélységet kapsz ajándékba.

KANÁLIS. A modern álmoskönyv szerint. Bűntudat rossz lelkiismeret.. Kanálisból előmászó ember, lelepleződéstől való félelem, nem tudtál magadban tartani egy vallomást, elmondtál valami olyat amely rád rossz fényt vet. Kanális szagot érezni, túlzott rendszeretet.

KANÁRI: Pletyka, olyan hír amelyet nem kell elhinned. A Krúdy könyv szerint pedig vidám hír. A KANÁSZ: Kár. KAMILLAVIRÁG: Torokfájást jelez.

KANCA: Szerencse gazdagság lakoma. KANCSAL: Embert látni, veszedelem. Kancsal asszonyt látni, szerelmi kínszenvedés,idős embernek mulatság.

az-álmok-üzenete-minden-napi-álmok-misztikum-ezotéria-színek-https://minden-nap-alap.hu

KANCSÓ: Általában vidám házat mutat. Szerencse. A M. Á. sz. Hasznos időtöltés jó társaság. KANÓC: Rabság szegénység egyedüllét. A M. Á. sz. Hirtelen és ok nélkül gurulsz dühbe.

KANONOK: Pénz áll a házhoz. KANTÁR: Szép uraság. A M. Á. sz. Megtorpanás tanácstalanság. KÁNTOR: Dínomdánom. KÁNYA: Az udvar felett, csábítás. A fészkén, bátorság.

Az álmok üzenete ha kanyar, kántor, kapa…. folytatom !

KANYAR: A M. Á. sz. Heves indulatok titkos változtatási szándék, amit nem vallasz be. Kockázatos dologba bonyolódsz. Kanyarban autóval kisodródni, szenvedély ami magával ragad, esetleg túlzott alkohol fogyasztás.

KANYARÓ: Levél. KANNA: Anyagi gond. Tejeskanna megkönnyíted  egy barátod helyzetét. KÁNYA: Intrika. KÁNTOR: Jobbnak hittél valakit mint amilyennek bizonyult.

KAPA: Fáradozás, kapásnak szerencse. A M. Á. sz. Kikapcsolódás. Kapálni összebékítesz magadban két ellentétes gondolatot. KAPCA: Utazás. KAPCSOLNI: Nyereség a lutrin. KAPITÁNY: Jó barát. KÁPLÁN: Betegség. KÁPLÁR: Szerelem. KAPOCS :Pénz M.Á.sz. Mulasztás feledékenység, nem találsz valamit amiről úgy tudod jó helyre tetted el, elhagytál valamit.

KAPASZKODNI: A M. Á. sz. Veszélyérzet amire nem találsz magyarázatot. Faágba kapaszkodni, tárgyilagos tanácsra van szükséged, ehelyett nem éppen okos dolgokkal beszélik tele a fejed. Ha kapaszkodsz valamibe ami nem bír megtartani, tehetetlennek érzed magad.Kapaszkodva biztonságot érezni, jó partnerkapcsolat, sokoldalú társ. Ismeretlen emberekbe kapaszkodni, gyermekesen viszonyulsz egy felettesedhez. Ismert emberbe kapaszkodni, úgy akarsz elintézni valamit, hogy sajnáltatod magad. Ha beléd kapaszkodnak, nem segítettél a rád utalt egyénen.

Folytatás következik !

Amennyiben érdekel az álomfejtés írd a keresőbe „az álmok  üzenete ” kifejezést vagy nézd meg mit jelent a kalap vagy kalapács megjelenése alvás közben !

Ha érdekel a történelem látogasd meg   A magyarok nagyjai fejtörőmet !

Szereted az ezotériát ? Ebben a témában olvass itt középpontban a föld !

Esetleg érdekel a konyhaművészet ? Recept neked keresésre sok finomságra találsz. Készíts egy finom Gyümölcs kenyér-t, kényeztesd vele magad és szeretteid

Köszönöm, hogy itt voltál és ha tettszett látogass el ide máskor is, mert mindannyian jól tudjuk, hogy Minden Nap Alap !

Tetszet ez a cikk ?
Regisztrálj még ma, és kaphatsz ingyenes frissítéseket közvetlenül a postaládádban. Továbbá hozzájárulsz adataid megadásával, hogy emailekben felkeressünk. Amely megfelel a GDPR irányelveinek.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Translate »
Verified by ExactMetrics