G-4FFD6QYYXW

Az álmok üzenete 60. Karbunkulus, Kard, Karnevál.

az-álmok-üzenete-60-minden-napi-álmok-K4-álomfejtés-minden-nap-alap.hu

Az álmok üzenete 60. 

Minden napi álmok K/5.

Az álmok üzenete 60. Minden napi álmok K/5. részének K betűvel kezdődő álmok jelentései a következők….

KARBUNKULUS: (nyakon) Szerencsés napot jelez. KARAJ: M. Á. sz. Csalás. Karaj csont, szerelmi háromszöget sejtesz ott ahol erre semmi okod. KARALÁBÉ: Jó szívvel adott segítség. KARAMBOL: Vélemény különbség amelyből az elveid ellenére meghátrálsz. KARAVÁN: Teljes erőbedobással végzett munka.

KARBURÁTOR: Férfi lomban ügyetlenség. Női álomban önmagaddal szembeni teljesen felesleges elégedetlenség.

KARCOLÁS: Háton elsőrangú jel. Üvegen vigyázatra int j embereinknél. Karcolás mindennapi poharunkon, szeszélyes feleség jelképe. Összekarcolt arc, kínszenvedés egy gonosz igazságtalanság miatt. Kerner minden karcolást nagy változásnak ítél. KARCSÚ NŐ: Kellemetlen vendég.

KARD: Mindig becsület. A M. Á. sz. Általában rámenősség. Kissé agresszív érdekérvényesítés. Férfiálomban konzervatív merev,előítéletes gondolkodás. A nők lebecsülése. esetleg önmagad előtt is titkolt szexuális kishitűség. Női álomban, esetleg túlhangsúlyozott hivalkodó nőiesség a viselkedésben, valójában elégedetlenség a női szereppel. Sok ha én férfi lennék kezdetű gondolat

az-álmok-üzenete-60-minden-napi-álmok-K4-álomfejtés-minden-nap-alap.hu

Az álmok üzenete 60. Minden napi álmok K/5. folytatódik Karika, Karmester….

KARIKA: Vidám változás a bánatban. Kerner szerint madár karika, részegséget jelent. Fülben, asszonynak szerelmeskedés egy vendégségbe jött férfival. Orron lógó karika, szégyen pellengér elárulás. Földre hulló karika, elárulás. Disznó orrában, gonosz indulatú szolga. A különös álmokból, karikába hajolni, mint vándor komédiás, egy nő mulattatására, és annak tetszésére, nagy szerelembe esés jele. Gvadányi szerint karikához kötött nő, nagy megelégedettség. A Lipcsei könyv szerint, karika amely fénylene egy asszony feje körül, nagy óvatosságra int. A M. Á. sz. Egyértelműségre törekszel. Hula-hop karika, kisimított gondolatok.

KARKÖTŐ: Terhedre van egy kapcsolat, érzelem. KARMESTER: Titkos gyász. M.Á. sz. Változás, fellázadsz egy rád erőltetett viselkedés ellen. KARMOLÁS: Kellemetlenség. KÁROGÁS: Hideg éjszakán, hosszú telet mutat. KAROM: Ellenséged békül. KÁROMKODÁS: Kerner szerint annyi mint a szamárordítás, rossz idő.

KARNEVÁL: M.Á. sz.  Színesség után vágysz, de magad nem vagy képes színesíteni magad, sem mások életét, idejét. Várod, hogy történjék valami érdekes, elébe kellene menned az eseményeknek. Riói karneválon részt venni, kusza érzelmek, még kuszább várakozás.

KARÓ: Szenvedsz, úgy gondolod érzed, hogy rémes korlátok közé vagy szorítva, gyűlik benned az agresszió. KARÓRA: Nem jön össze egy randevú, vagy nem úgy alakult ahogy előre elképzelted. KÁRPÁTOK: Meg valósulatlan remények.

KÁRPITOS: Ügyesség, jó kedvvel végzett munka. KARSZALAG: Keserves rossz emlékek, amelyek néha a legvidámabb pillanatokban törnek rád. Gyászkarszalag, úgy érzed nem ápolod elég figyelemmel emlékeidet, kis bűntudat egy eltávozottal szemben.

Az álmok üzenete 60. Minden napi álmok K/5. rész követően

Folytatás következik !

Amennyiben érdekel az álomfejtés írd a keresőbe “az álmok üzenete ” kifejezést vagy nézd meg mit jelent a fog vagy a beteg megjelenése a minden napi álmok esetében.

Ha érdekel a történelem látogasd meg   A magyarok nagyjai fejtörőmet !

Szereted az ezotériát ? Ebben a témában olvass itt középpontban a föld !

Esetleg érdekel a konyhaművészet ? Recept neked keresésre sok finomságra találsz. Készíts egy finom Gyümölcs kenyér-t, kényeztesd vele magad és szeretteid

Köszönöm, hogy itt voltál és ha tettszett látogass el ide máskor is, mert mindannyian jól tudjuk, hogy Minden Nap Alap !

Tetszet ez a cikk ?
Regisztrálj még ma, és kaphatsz ingyenes frissítéseket közvetlenül a postaládádban. Továbbá hozzájárulsz adataid megadásával, hogy emailekben felkeressünk. Amely megfelel a GDPR irányelveinek.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Translate »
Verified by ExactMetrics