G-4FFD6QYYXW

Recept Neked, Tiramisu gyorsan

Tiramisu ahogyan én szeretem

Tiramisu : Egyik nagy kedvencem, könnyen, gyorsan elkészíthető. Sütni sem kell. Nagy adaghoz  szükséges  1 nagy csomag babapiskóta, 2 kis doboz mascarpone, 2 csomag tejszínhabpor,5-6 dl tej, kifőzve 6 személyes kávé, 2 kis csomag vanília cukor, kevés kristálycukor, rum aroma, kevés kakaó por. Nem lehet elrontani !

20170122_181234

A habport gépi vagy kézi habverővel a tasakra írt szükséges tej mennyiséggel habbá verjük, amikor a megfelelő állagát elértük beletesszük a mascarpone sajtot és a vanília cukorral simára elegyítjük. A kifőzött kávéba egy teáskanálnyi rum aromát keverünk, ebben egyenként megforgatjuk a babapiskóta darabkákat és egy kedvünk szerinti tálba tepsibe (én tégla formájú jénait használok) szépen sorba rakjuk. Rá kanalazunk egy réteg krémet, meghintjük kakaós cukorral, majd ismét kávés babapiskóta, krém, kakaós cukor, addig amíg el nem fogy. Ügyeljünk, hogy jól osszuk a mennyiséget. A rétegek száma attól függ mekkora és milyen tálat alkalmazunk. Majd néhány órára hűtőbe tesszük, és ott is tartjuk míg el nem fogy. Amennyiben gyermekeknek vagy egészségi oknál fogva  kávét nem fogyasztóknak szánjuk használhatunk kakaót vagy cappucinót a kávé helyett.

A Minden Nap Alap honlap szeretettel várja kedves olvasóit. Életünk óceánján az álmok tengerére, ezotéria vizein evezve, recept folyammal ,őseink földjére hívlak. Relaxálni, pihenni, szórakozni vagy, ha kedved támad online reklámokra és üzletre. Gyere !!! >>>

Egyéb munkáim,  jegyzeteim más  formában : Mind Nap Alap,   Magyarok Nagyjai,   Dream Spiri,

Kellemes olvasást, érezd  jól magad !

Üdvözöl a honlap szerkesztője !

Tetszet ez a cikk ?
Regisztrálj még ma, és kaphatsz ingyenes frissítéseket közvetlenül a postaládádban. Továbbá hozzájárulsz adataid megadásával, hogy emailekben felkeressünk. Amely megfelel a GDPR irányelveinek.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

“Recept Neked, Tiramisu gyorsan” bejegyzéshez egy hozzászólás


  1. http://rrr.regiongsm.ru/32

    Благоустройство и асфальтрование в Краснодаре и г.Сочи. Решение любого вопроса по асфальтоукладке и дорожным работам. Под КЛЮЧ

    Подробнее… Благоустройство-Краснодар.РФ … +7 (861) 241-23-45
    ___________________________
    асфальтирование в зеленограде
    благоустройство города прокуратура
    благоустройство территории петербурга
    применение расценок на благоустройство
    цветы благоустройство

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.

Translate »
Verified by ExactMetrics