G-4FFD6QYYXW

Mit jelent lábbal vagy labdával álmodni

Láb, Labda Az álmok üzenete 72 Minden Nap Alap

Az álmok üzenete 72. L/1.

Láb Labda  : Az álmaidban megjelenő L betűvel kezdődő álmaidra a válaszokat ettől a résztől találod. Az álmok üzenete vajon mit tartogat számodra ? Itt az álom Á, B, C, megmondhatja neked.

Láb …

LÁB: Közönséges értelemben jelzi szolgálóinkat, szolgálólányainkat. Kerner szerint rendetlenség van az erszényben, gazdaságban. Kis láb, barátság. Beteg láb, segítség egy ismeretlen részéről. Lábbal mosni, biztos betegség. Mezítláb járni, változás, új hivatal . Asszonynak, hónapszám. Négy lábad, ha van megcsalás. A Lipcsei nagy álmoskönyv szerint, levegőbe emelt asszonyláb a férfién, paráznaság jele. Szamár vagy öszvérlábon megjelenni idegen városba, mutat nagy szerencsét egy utazás során. Ha lólábad van amit rejtegetni szándékozol, veszedelmet mutat egy közeli szerelem révén. Vasaltláb, erő, biztonság. A különös álmokból, ha lábad látod elfonnyadni és a városkapukban álló koldusokéhoz hasonlónak látni, mutatja, hogy egy utazás révén szerelmi boldogságot vélünk elérni, de utunkban megakadályoznak.  Radics Mária szerint., asszonyláb amelyet test nélkül a mennyezeten látunk röpködni, de a tulajdonosát nem ismerjük fel, férfinak elerőtlenedést jelez. Drótostót lába, betegség utazás. Görbeláb, hamisság, csalás. Táncoló lábak, epekedés jele. Térdeplő lábak, keserűség a múlt miatt. Lábnál fogva akasztatni, szerencsétlenség a vízen. Lábad, ha vagyon óriásé, nagy utazás, vagyon. Sarokban álló láb, veszteség. M.Á. sz. Elintéznivaló. Nők álmában kis betegeskedés amit felnagyítasz, enyhe panaszkodási hajlam. Férfi álomban fontosabb, általában félelmi jel, gyermekkori fenyegetések emléke. Ha lábát nőének látja, több elismerést vársz, érdemelsz mint amit kapsz. LÁBNYOM: Nagyfokú koncentráció, fáradság.

LÁBAS: Öröm. Nagy lábas asszonyt, kis lábas leányt is mutat. Lábastükör, feleség. M.Á. sz. Kedvedre való tanulás, épülés.

Labda …

LABDA : M.Á. sz. A tökéletességre való törekvés, előítéletek. Amit nem tudsz elhelyezni a gondolkodási körödben azt nem szívesen veszed észre nem törődsz vele. Egy eseménysorozatból csak azokat az elemeket ragadod ki amelyek megfelelnek előfeltételeidnek. Gumilabda, ha pattog bosszúság, nemet mondanak neked. Guruló labda golyó, magad is érzed, hogy változtatnod kell magatartásodon. Pingpong labda, hitelt adsz olyan véleményeknek amelyek megalapozottak. Kicsit több szemrehányást teszel a környezetedre mint amennyit megérdemelne. Labda amit nem tudsz megmozdítani, összeütközésbe kerülsz a saját nézeteiddel. Labda amit az ujjhegyed tetején tartasz vagy forgatsz, szándékosan megbántasz valakit. Krúdy Gy. : Labdázni, gond.

Láb, Labda Az álmok üzenete 72 Minden Nap Alap

LABIRINTUS: M.Á. sz. Kínos  álom,nem tudod megfejteni egy téged érintő személy viselkedését, nem érted, hogy mit miért tesz, mond. Gondolnod kéne arra az egyszerű magyarázatra, hogy nem viszonozzák az érdeklődésedet. Labirintus amelyben könnyen kiigazodsz, ismered  a járást, elbizakodottság, figyelmen kívül hagyott buktatók. LABORATÓRIUM: Feszültség, szorongás. Olyan dolgok jutnak az eszedbe amiket nem veszel jó néven.

LÁDA: Üres, nagy, harag, teli, kellemetlenség. Ládát háton hordani, zord idők jele.  Kernernél a láda hazugságot jelent. Ládában utazni bizonytalan jövő. Radics M. szerint csizmadialáda, ha üres, jó vásárt jelent. Vándorkatona ládája, mindig nélkülözés. Kovácsláda, hideg időjárás. Idegen láda a szobánkban, titkot mutat. Gvadányi sz. , tulipános láda, asszonynak özvegységet jelez. M.Á. sz. Titokzatosság belső titkok után való kutatás. Láda amelyről tudod, hogy irtózatos dolog van benne, ha kinyitod bátorság, jó önbíráló készség. Ha nem mersz a közelébe menni, nem nyitod fel, nincs erőd szembe nézni önmagaddal. Kincsesláda, figyelmetlenség, meggondolatlanság.

Lakás, Lakat, Lakoma …

LAKÁS: M.Á. sz. Általában a gondolataid jelképe. Ismeretlen lakásban lenni ahol jól érzed magad, jó alkalmazkodó képesség, kedves természeteddel sok bajból kivágod magad. Ismeretlen lakás amely félelmet ébreszt, jelzi saját gondolataidat. Lakásodban lenni, de átrendezve, vagy régi bútoraid visszakerültek volna, gyermekkori emlékeid, amelyek még befolyással vannak rád. Új szép lakásba költözni, vágyálom. Lakáscsere, bonyolult lélek.

LAKAT: Mindig valamely titok. felvett lakat tolvajlás. Lakatos, kellemetlenség. M.Á. sz. Midig valamely titok amit kifecsegsz, nem teszel lakatot a szádra, többször fakadt belőle kellemetlenséged. Más értelemben gyűjtögetési hajlam, általában felesleges rettegés attól, hogy meglopnak. Lakatot kifeszíteni, kiszeded valakiből a titkát. Lakatpánt lakat nélkül, túlértékelt haszon, munkád fáradságosabb volt mint a jutalma.

LAKOMA: Ott ülni, jelez haragot egy jó baráttal. M.Á. sz. Minél nagyobb, dúsabb annál nagyobb mohóság, szeretetéhség. LAKÓTELEP: M.Á. sz. Egyhangúság. Ha minden házát más színűnek látod, megtalálod az örömöd az egyszerű helyzetekben is. LÁMA: M.Á. sz. állat, művészi rálátás, szokatlan gondolatok. Gyógyító, befelé fordult egy játék, amelyet ügyetlenül játszol.

A Minden Nap Alap honlap szeretettel várja kedves olvasóit. Életünk óceánján az álmok tengerére, ezotéria vizein evezve, recept folyammal ,őseink földjére hívlak. Relaxálni, pihenni, szórakozni vagy, ha kedved támad online reklámokra és üzletre. Gyere ! >>>

Továbbá köszönet Mochár Szilvia és Krúdy Gyulának a forrásért.

Tetszet ez a cikk ?
Regisztrálj még ma, és kaphatsz ingyenes frissítéseket közvetlenül a postaládádban. Továbbá hozzájárulsz adataid megadásával, hogy emailekben felkeressünk. Amely megfelel a GDPR irányelveinek.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Translate »
Verified by ExactMetrics