G-4FFD6QYYXW

Recept neked, Kókuszos kocka

Kókuszos kocka

Kókuszos kocka elkészítése könnyű egyszerű művelet. Nagyon sokan szeretik. Ugyan is  előnye a hosszasabb tárolhatósága, nem csak finomsága. Ez is hazánk kedvenc sütije. Dél Magyarországon nem sok olyan családdal találkoztam ahol ne ismernék. De nagy a világ és mégis kicsi. Szerencsés helyzetben vagyunk ma már, hogy az internetes által megoszthatjuk receptjeinket a mindenkivel akit érdekel a Magyar konyha. Ez is egy ősi recept amely Nagymamákról lányaikra és unokákról unokákra szált. Szerencsésen megmaradva, megtartva ezt a remek ízharmóniát. Vannak akik kockára vannak akik téglatestre szelik, ki hogy szereti.

Elkészítése: 2db tojást, 25 dkg porcukrot, 5 dkg margarint, 2 evőkanál mézet habosra kavarunk, majd 30dkg liszttel, 2dl tejjel 1csomag sütőporral összekeverjük és kizsírozott kilisztezett tepsiben megsütjük. Kihűlt állapotban számunkra megfelelő kockákra vágjuk.  4 evőkanál kakaót, 4 evőkanál porcukrot, 4 evőkanál tejjel péppé keverünk. 20dkg margarint lassan felolvasztunk és az előzőekkel vegyítjük. A felszeletelt tésztát ebben egyenként megforgatjuk majd  kókuszreszelékben úgy szintén, kb 2 csomag szükséges.

Jó étvágyat hozzá !

A Minden Nap Alap honlap szeretettel várja kedves olvasóit. Életünk óceánján az álmok tengerére, ezotéria vizein evezve, recept folyammal ,őseink földjére hívlak. Relaxálni, pihenni, szórakozni vagy, ha kedved támad online reklámokra és üzletre. Gyere !!! >>>

Egyéb munkáim,  jegyzeteim más  formában : Mind Nap Alap,   Magyarok Nagyjai,   Dream Spiri,

Kellemes olvasást, érezd  jól magad !

Üdvözöl a honlap szerkesztője !

Tetszet ez a cikk ?
Regisztrálj még ma, és kaphatsz ingyenes frissítéseket közvetlenül a postaládádban. Továbbá hozzájárulsz adataid megadásával, hogy emailekben felkeressünk. Amely megfelel a GDPR irányelveinek.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Translate »
Verified by ExactMetrics