G-4FFD6QYYXW

Recept Neked, Ketchup házilag

Ketchup házilag

Ketchup házilag így készítsd és nem fogsz csalódni. Ez is egy ősi recept, amikor még nem spórolva az idővel alaposan szépen kidolgozták a technikáját. Egészséges, a plusz paradicsom termés befőzésre szánt mennyiségét ezekben az arányokban és módon feldolgozva, vitaminokat tárolhatunk a fagyos téli napokra.  Ezt fogyasztva akár Te is a paradicsomban érezheted majd magad.  Amit az ember saját maga készít a családjának az valahogy mindig jobb.

20161231_150558

Elkészítése: Az alap természetesen paradicsom, 3 kg  ez arányosan módosítható. A paradicsomot passzírozzuk egy befőző lábasba, 3 evőkanál só, 6 evőkanál cukor, 2dl ecet, 2 szál zeller zöldje, kis csokor petrezselyem zöldje, 1 fej egész vöröshagyma kíséretében. Kis tüll zacskóba belekötözünk 1 evőkanál darált mustármagot, 1 evőkanál törött borsot, 1/2 kávéskanál törött szegfűborsot, 1/2 kávéskanál fahéjat és 5 db törött szegfűszeget, közzé tesszük. Fedő nélkül főzzük, míg mártás sűrűségű nem lesz. Közben kevergetjük. A hagymát és a zöldségeket eltávolítjuk mielőtt szétfőnének. Forró üvegekbe töltjük, száraz gőzben kihűtjük.

A Minden Nap Alap honlap szeretettel várja kedves olvasóit. Életünk óceánján az álmok tengerére, ezotéria vizein evezve, recept folyammal ,őseink földjére hívlak. Relaxálni, pihenni, szórakozni vagy, ha kedved támad online reklámokra és üzletre. Gyere !!! >>>

Egyéb munkáim,  jegyzeteim más  formában : Mind Nap Alap,   Magyarok Nagyjai,   Dream Spiri,

Kellemes olvasást, érezd  jól magad !

Üdvözöl a honlap szerkesztője !

Tetszet ez a cikk ?
Regisztrálj még ma, és kaphatsz ingyenes frissítéseket közvetlenül a postaládádban. Továbbá hozzájárulsz adataid megadásával, hogy emailekben felkeressünk. Amely megfelel a GDPR irányelveinek.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Translate »
Verified by ExactMetrics