G-4FFD6QYYXW

Az álom ránc valóban az asszonyok utolsó szerelmét jelzi ?

Álom ránc Az álmok üzenete 104. Minden Nap Alap

Az álmok üzenete 104.  R/2.

Álom ránc jelezné az asszonyok utolsó szerelmét ? Az ősi álomfejtő könyvek leírásaiból ez derülhet ki. De vajon álmodtál már ilyet ? Megjelent álomképeid sorában, és ha igen, neked is azt jelentené amit róla írnak ? Mit is ? Tovább olvasva a sorokat hozzá juthatsz.




RÁMA: Képráma, ha benne saját képünk van, becsület. Ha hímzőráma, gond, hideg idő. M.Á. sz. Nagy hangsúlyt fektetsz arra, hogy okvetlenül más legyél mint a többi ember, tüntetsz különállóságoddal. Szándékosan akarsz kilógni a sorból.  RAKÉTA: A M.Á. sz. Vaklárma, rémhír ami ijedséget okoz, és amiről hamarosan kiderül, hogy az ami. RAKPART: M.Á. sz. Kellemes események sorozata, kedves társaság. RAKTÁR: M.Á. sz. Fokozatosan célt érsz. Műszaki raktár, munkahelyi flört.

Álom ránc…

Álom ránc  ha megjelenik : RÁNC: Az arcon, öröm jele, amely hátralévő életünkben meglátogat. Ránc a hason vagy mellen, asszonynak jegyez utolsó szerelmet. Ráncos arcú ember, leánynak vőlegényt hoz. Ráncos arcú idegen asszony, hírt mond kedvesünkről. Ráncos szoknya, szerelem. Ráncos csizma, hosszú utazás.  A M.Á. sz. Ha saját arcodon látod, hiúságod megakadályoz abban, hogy értékes és hasznos véleményeket elfogadj. Mást ráncosodni látni, szabadulni szeretnél egy érzéstől, túl akarsz esni valamin.

RÁNTOTT: Csirke, jó kedv. Rántott hal, szegénység, böjtben egészség. Rántotta, eljegyzés. RÁSPOLY: Jelzi egy nem békülő haragosunkat. Nyelvünk, ha érdes mint a reszelő, pletykaságba keveredünk. M.Á. sz. Durvaság, igazságtalanság. RAVATAL: Ott feküdni, nagyon kellemes változás a közeljövőben. Ravatalt látni, örökség. Ravatalon feküdni egy asszony mellé, eltávozása annak akit szeretünk. M.Á. sz. Nyereségvágy. Magad ravatalon látni, egyezségre jutsz magaddal, feloldasz egy ellentmondást. Ravatal körül táncolni, és oda nem illően viselkedni, béke, megnyugvás. Ravatalozóház, a múlt emlékeinek az elemzése.

RÁZNI: Fát bátorság. Szoknyát rázni, bolha vagy titkos gondolatok.  RECEPT: M.Á. sz. Önállótlanság. REDŐNY: M.Á. sz. Szerelmi titok. Régi házasfelek álmában, társad elfogadása, hibáinak elnézése. REFLEKTOR: M.Á. sz. Túlzott önbizalom .Jó emberismerőnek, csalhatatlan ítélkezőnek tartod magad, nem jegyzed saját tévedéseidet.

REKAMIÉ: M.Á. sz. Megunt szerelem. Férfi álomban, nem fontos, hogy magadban keresd a hibát. REGÉNY: Olvasni, lustaság. REKETTYÉS : -ben járni, töprengés egy titok felett. REKLÁM: Ki kívánkozik belőled titkod, csak ott és akkor hozakodj vele elő, ahol mást nem bántasz meg. Neonreklám, már késő az óvatosság, ott fecsegtél ahol nem kellett volna. REKTOR: M.Á. sz. Diákálomban, unalmas előadás, tárgyak, tanár. Felnőttálomban, készülsz egy véleményed szellemes, hatásos összefoglalására, meggyőző érvek után kutatsz.

Álom ránc Az álmok üzenete 104. Minden Nap Alap

Rém, Remete…

RÉM: M.Á. sz. az úgy nevezett „jó természetű ” emberek álma. Attól tartasz egyszer elveszted a fejed, és ki mondod amit gondolsz, esetleg azt teszed amit jónak látsz. Javaslatom: Udvariasan és intelligensen, de kezd el kiadni magadból elképzeléseidet, mondjál bátran ellent a felettesednek is, ha téved. Rémületet érezni valamitől, amire ébredés után nem emlékszel vissza, rémisztőnek érezni valamit, ami különben, egyáltalán nem az, gondolkodj el azon miben vezeted magad félre, mi van ellenedre, mi az amire merő kényelem szeretettből mégis mindig rábólintasz.

REMETE: minden könyvben jó jel. Kerner szerint remete csengettyűjét hallani, jó életű emberek közzé jutunk. Asszonynak remetéhez közeledni, paráznaság. Remetét táncolni látni, zavaros idő. Gvadányi sz. Remete súlya, ha hat font, leánynak kellemes fájdalom. M.Á. sz. Nagy fogadkozás, elhatározások, amelyeket ez úttal szerencsére nem tartasz be. RENDELŐ: M.Á. sz. Ha üres társtalanság. RENDŐR: M.Á. sz. Szükséges ám kellemetlen körülmény, hivatalos ügy amin túl kell esned.

Az álom szótár elemeit az álmok tengere menü alatt találod. Éjjeli képeid jelentését itt keresd !

A Minden Nap Alap honlap szeretettel várja kedves olvasóit. Életünk óceánján az álmok tengerére, ezotéria vizein evezve, recept folyammal ,őseink földjére hívlak. Relaxálni, pihenni, szórakozni vagy, ha kedved támad online reklámokra és üzletre. Gyere ! >>>

Forrásként használt ezért Köszönet Krúdy Gyulának és az összes álomfejéssel foglakozó elődeinknek, továbbá köszönet a modern álmos

Tetszet ez a cikk ?
Regisztrálj még ma, és kaphatsz ingyenes frissítéseket közvetlenül a postaládádban. Továbbá hozzájárulsz adataid megadásával, hogy emailekben felkeressünk. Amely megfelel a GDPR irányelveinek.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Translate »
Verified by ExactMetrics