G-4FFD6QYYXW

Az álmok üzenete 61. Kártya lapok jelentése.

az-álmok-üzemete-61-minden-napi-álmok-kártya-http://minden-nap-alap.hu

Az álmok üzenete 61.

Minden napi álmok K/6.

Az álmok üzenete 61. Minden napi álmok K/6. rész  K betűvel kezdődő álmok jelentései a következők…

KÁRTYA: Harag és kellemetlenség. Kártyát vetni búbánat. Kártyát vettetni, meghallod az igazságot amely nem lesz kedvedre. Kártyázni kései férjhez menetel. Szerencsétlen szerelem. A különös álmokból, kártyán sok pénzt nyerni és az testünkre omlana mint összedőlő farakás, nagy veszteséget és szegénységet jelez. Kártyás aki a lapokat testünkből húzza ki, lánynak csábítást, asszonynak bánkódást mutat. Kártyák a testünkre festve, nőnek idegen férfiakat mutat, akikkel ismeretségre készek. Kártyás leány, aki elnyerné a férfiak szívét, gondolat amely nem teljesül. Kártyavető öregasszonnyal lenni, változás sorsunkban. R. M. szerint nőnek piros királlyal álmodni, betegséget jelez. Egy Lipcsei könyv szerint, hamisan kártyázni, nagy tisztesség.

KÁRTYA: A modern álmoskönyv szerint. Francia kártya, rafinéria. Magyar kártya praktikusság. Kártyázni általában jó kombinatív készség, kíváncsiság. Ulti, egészség tisztánlátás. Piros negyven-száz ulti, iszonyú nagy szerelem.Römi kiakarsz szedni másokból egy titkot. Bridzs, túlkombinálsz egy problémát. Bridzsparti, amelyet nem tudsz megkezdeni mert csak ketten vagytok, unod partner kapcsolatod, ha hárman vagytok a bridzsasztalnál, külső kapcsolat kialakításán munkálkodsz. Tarokk, önfelmentés elkövetett hibákért a környezeted teszed felelőssé. Póker, vagányabbnak tartod magad mint amilyen valójában vagy. Pókerjátszmában a valóságban nem létező lapok, ábrándozás csodavárás, nyomasztó adósság, amelynek törlesztésére nincs reális esélyed. Ugyan ezt jelenti, ha bridzsjátszmában 13 azonos színű lapod van. Kártyán nyerni, könnyelműsködés, felelőtlen viselkedés. nagy vagy flöss, póker, sikertelenség a magánéletben, de nem a szerelemben, hanem inkább gazdasági, egzisztenciális körülményekben.

az-álmok-üzemete-61-minden-napi-álmok-kártya-https://minden-nap-alap.hu

Az álmok üzenete 61. Minden napi álmok K/6. rész  K betűvel kezdődő álmok Francia kártyalapok jelentései….

KÁRTYALAPOK FRANCIA KÁRTYÁBAN: M.Á. sz. Kör ász szerelem, kör király nők álmában jó házasság. Férfiéban önteltség. Kör dáma férfinak jó partner, nőnek vetélytárs. Kör bubi nőnek vonzalom egy fiatalabb iránt, férfinak hasonló. Pikk ász, pénz áll a házhoz. Pikk király, komoly elmélyült vonzalom. Pikk dáma, gyász vagy veszteség. Pikk bubi, női álomban alapos gyanú egy fiatalabb vonzódik hozzád. Férfiéban, érdekek irányítják barátságaid. Káró ász, férfi álomban szex, nőében feminizmus. Káró király, jó barát. Káró dáma, kellemes társ. Káró bubi, jó program, vidámság. Treff ász, kár veszteség. Treff király, kisebb baleset, pech. Treff dáma, kényelmetlen helyzetbe sodródsz. Treff bubi, okvetetlenkedés. A kis lapok bármely színből, nem mered szabadjára engedni a fantáziád, minél kisebb, annál nagyobb visszafogottság.

Az álmok üzenete 61. Minden napi álmok K/6. rész  K mint Magyar kártyalapok jelentései….

KÁRTYALAPOK MAGYAR KÁRTYÁBAN: Piros ász, boldog szerelem. Piros király nőnek hódítás, férfinak szerelmi siker. Piros felső nőnek rivális, férfinak, csalfa nő. Piros alsó, fiatal fiú. Tök ász, pénz nyereség. Tök király, gazdag házastárs. Tök felső, férfiaknak felszarvazás, nőnek, azt hiszed behálóztál valakit pedig más viszi el az orrod elől. Tök alsó férfinak értékes gondolatok, nőnek kezdetben visszahúzódó barátnő aki később vetélytárssá nő. Zöld ász, beteljesülő remények. Zöld király, férfinak kalandozás, nőnek, keresed az igazit, szerelemre vágysz. Zöld felső, nőnek, csalódás, férfinak annyira könnyűnek tűnik a csábítás, hogy elmegy tőle a kedved. Zöld alsó, fiatal lány aki bajt okoz. Makk ász, értékes kapcsolat. Makk király, nőnek megértő, igazi férfi barát, férfinak, te vagy a megértő barát, nem biztos, hogy kedvedre való a szerep. Makk felső, nőnek célratörés, számítás, férfinak tévedés. Makk alsó, szerencsés új ismeretség. Kis lapok, ugyan azt jelentik mint a francia kártyában, kivéve a piros tízest ami szerelmi sikert jelent, és a Jolly jokert, ugyan is arra gondolsz amire akarsz nem befolyásolnak a tények.Üres kártyalap pótlap, új érdekes személyt jelez.

Szereted fejtegetni az álmaidat ? Ez a blog neked készült: Dream Spiri Közeleg a Karácsony itt megláthatod mit jelent az álmaid szerint ez a nagy nap. Nézd meg az aggastyán vagy az ágy  jelentését ! A fa és a faggyúgyertya megjelenését is megtalálhatod.

Amennyiben érdekel a konyhaművészet recepteket a következő linken találsz.:https://minden-nap-alap.hu/tag/csokorban-a-receptek-neked/

Esetleg szereted a történelemmel kapcsolatos fejtörőket ? Látogass el ide: A Magyarok Nagyjai

Amennyiben jól érezted itt magad látogass meg máskor is, mert jól tudjuk, hogy Minden Nap Alap !

Tetszet ez a cikk ?
Regisztrálj még ma, és kaphatsz ingyenes frissítéseket közvetlenül a postaládádban. Továbbá hozzájárulsz adataid megadásával, hogy emailekben felkeressünk. Amely megfelel a GDPR irányelveinek.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Translate »
Verified by ExactMetrics