G-4FFD6QYYXW

Az álmok üzenete 4. ABC AZ ÁLMOKBÓL

Az álmok üzenete 4. ABC AZ ÁLMOKBÓL Minden Nap Alap

Minden napi álmok      A

ABC AZ  ÁLMOKBÓL

ABC AZ ÁLMOKBÓL : Unalmas nap ásít, hosszú este vár.  Kernel Jusztínusz német költő és orvos álmoskönyve szerint gyermekáldást jelez. 1885-ös Álmoskönyv szerint munkás embernek jó, hivatalnoknak gonosz, azoknak is jó akik gyermeket várnak.

Az ABC, amelynek betűi üldöznek és mindenféle szörnyalaknak látszanak szerelmi félelem a fiatal korban, ez utóbbi egy híres pesti orvos közlése . Mochár Szílvia 1989-es könyve szerint : Felnőtt álomban elbizonytalanodást, kishitűséget. Gyermek álomban igyekezet, speciális képességeket jelez.

ABAPOSZTÓ: ha viseled kényelem, nagy kanál és puha ágy vár rád, ha látod nem sok jót jelent. 1756-os szerint lakodalomban pórul jársz.

ABÁLNI: örömed szennyes, újholdkor nőknek ártalmas ABA KIRÁLYT LÁTNI, VAGY VELE BESZÉLNI: Gazdag ember barátsága. A legrégibb magyar álmos könyv szerint. Krúdy : öreg ember szerelmét is példázza. ABA ÚJ MEGYÉBEN IDŐZNI: Módos embernek kellemetlen, szegény embernek Újabb nyomorúság (1833)

 

Ablak….

ABLAKOT LÁTNI: A vád alól felmentenek. Szabadulás rabnak. Holdtöltekor nőknek szerelem. ABLAKOT NYITNI: Hideg időjárás, Vízöntő havában nagy hó ABLAKZÁR: Szószátyárságod miatt megszidnak

ABLAKON KINÉZNI: Vendéged elmarad, Szent Mihály napján hosszú tél, szélvész.  Idegen házban sétálni és idegen ablakon kitekinteni, asszonynál szeretőt jelez aki jön. Idegen ablakon át idegen arcot látni szomorkodó házas életet jele.

ABLAKBÓL KIMÁSZNI: Ne menj a vásárra mert elkötik a lovad. ABLAKBÓL KIESNI: Veszedelembe rohansz ABLAKOT TÖRÖTTEN LÁTNI: Halaszd el az utazásodat. Bak havában nagy szerencsétlenség. ABLAK RÁMÁBA ÜVEGET ILLESZTENI : Ellenségednek beverik a fejét. ABLAKFA: Nőnek pletykát, férfinak hazugságot jelent (1833)

ABLAK : A modern álmoskönyv szerint a csukott ablak kíváncsiság olyat szeretnél megtudni amihez semmi közöd. Nyitott ablak félsz, hogy a titkod kiderül. Ablakot mosni mulasztás. ablakot betörni , nem egészen tisztességes eszközökkel szerzett információ, hallgatózás vagy más levelének az elolvasása. Befalazott vagy bedeszkázott ablak nem tudsz megfejteni egy rejtélyt.

Folytatás következik !

Amennyiben érdekel ez a téma a keresőbe írva az álmok üzenete kifejezést, vagy a kigyűjtött verziót megtekintheted itt: http://dreanspiri.blogspot.hu/

A Minden Nap Alap honlap szeretettel várja kedves olvasóit. Életünk óceánján az álmok tengerére, ezotéria vizein evezve, recept folyammal ,őseink földjére hívlak. Relaxálni, pihenni, szórakozni vagy, ha kedved támad online reklámokra és üzletre. Gyere !!! >>>

Tetszet ez a cikk ?
Regisztrálj még ma, és kaphatsz ingyenes frissítéseket közvetlenül a postaládádban. Továbbá hozzájárulsz adataid megadásával, hogy emailekben felkeressünk. Amely megfelel a GDPR irányelveinek.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Translate »
Verified by ExactMetrics