G-4FFD6QYYXW

Régiségek, Zenélő forgó porcelán párocska

Zenélő porcelán

Zenélő porcelán  Talán emlékeztek még nagymamáink zenélő dobozkájára, amelyet nagy becsben őrizgetett és csak néznünk, hallgatnunk volt szabad ne hogy kárt tegyünk bennük. Nos az alábbi képen egy hasonló alkotás látható, annyi különbséggel, hogy nincs dobozba zárva, csak kis kulccsal fel kell húzni és máris ropja. Illetve forog körben és zenél.  A  zene az élet, a hangok birodalma tart össze mindent. Már akkor is tudták, vagy csak játszották és hallgatták ? Minden esetre szerették, a szobrocska elkészítése is ezt igazolja. Énekelni, zenélni, táncolni vagy eltévesztettem a sorrendet ? ” Táncolni kell Uram és a zene majd csak megjön valahogy ” ??? A lényeg ugyanaz tánc és zene.

Régiségek Zenélő porcelán Minden Nap Alap

 Régiségek Zenélő porcelán Minden Nap Alap

A Minden Nap Alap honlap szeretettel várja kedves olvasóit. Életünk óceánján az álmok tengerére, ezotéria vizein evezve, recept folyammal ,őseink földjére hívlak. Relaxálni, pihenni, szórakozni vagy, ha kedved támad online reklámokra és üzletre. Gyere !!! >>>

Valamint megtalálható oldalaim  G+ -on, most induló Minden Nap Alap, Élet, Álmok, Ezotéria közösséggel is. A Twitteren.  Piteresten és a Likedlin is.

A Facebookon  a   Web oldal alapítója  oldalakon és csoportjaimba is szeretettel várlak a Minden Nap Alap Fogadd be a világot, hogy az is elfogadhasson és a szintén indulóban lévő „Web oldal alapítók,szerkesztők kedvelők, csoportba.

Egyéb munkáim,  jegyzeteim más  formában : Mind Nap Alap,   Magyarok Nagyjai,   Dream Spiri,

Kellemes olvasást, érezd  jól magad !

Tetszet ez a cikk ?
Regisztrálj még ma, és kaphatsz ingyenes frissítéseket közvetlenül a postaládádban. Továbbá hozzájárulsz adataid megadásával, hogy emailekben felkeressünk. Amely megfelel a GDPR irányelveinek.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Translate »
Verified by ExactMetrics