G-4FFD6QYYXW

Régiségek, Régi lemezlejátszó

Régi lemezlejátszó

Lemezlejátszó készülék a múltból. A gramofon utódjaként méltán tisztelhetjük ezeket a bakelit lejátszására alkalmas készülékeket a zene hallgatás eszközeként. Zene birodalma szívesen veszi az általa való közreműködést. A házi szórakozást lehetővé tette, kicsinyke kis motorja a forgás sebességével szabályozta, a kis illetve nagy lemezek hallgatását, a megfelelő hangrezgések közvetítését. A kar végében lévő kis tű olvasta le a rajta lévő lemez tartalmát. Világszerte elterjed közkedvelt termék volt. Elképzelem ahogyan az udvari partokon, a rég múlt idők öltözékében, egymáshoz simuló párok keringőznek. Annak is meg volt a maga varázsa. Nekünk ez ma már csak egy szép emlék. A fejlődés sokkal egyszerűbb és kényelmesebb zene hallgatást tesz lehetővé számunkra. A Wikipédián többet is olvashatsz róla.

         Fotó: A Gyulai Bolhapiacon készült

A Minden Nap Alap honlap szeretettel várja kedves olvasóit. Életünk óceánján az álmok tengerére, ezotéria vizein evezve, recept folyammal ,őseink földjére hívlak. Relaxálni, pihenni, szórakozni vagy, ha kedved támad online reklámokra és üzletre. Gyere !!! >>>

Valamint megtalálható oldalaim  G+ -on, most induló Minden Nap Alap, Élet, Álmok, Ezotéria közösséggel is. A Twitteren.

A Facebookon  a   Web oldal alapítója  oldalakon és csoportjaimba is szeretettel várlak a Minden Nap Alap Fogadd be a világot, hogy az is elfogadhasson és a szintén indulóban lévő „Web oldal alapítók,szerkesztők kedvelők, csoportba.

Egyéb munkáim,  jegyzeteim más  formában : Mind Nap Alap,   Magyarok Nagyjai,   Dream Spiri,

Kellemes olvasást, érezd  jól magad !

Tetszet ez a cikk ?
Regisztrálj még ma, és kaphatsz ingyenes frissítéseket közvetlenül a postaládádban. Továbbá hozzájárulsz adataid megadásával, hogy emailekben felkeressünk. Amely megfelel a GDPR irányelveinek.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Translate »
Verified by ExactMetrics