G-4FFD6QYYXW

Ezotéria, Belemerülni a gyertya fénybe

Belemerülni a gyertya fénybe

Gyertyafényes meditáció  Gyertyát gyújtasz este, belenézel csendbe. Elmerülsz önmagadba, és látod milyen végtelen ez az űr. Hallod, hogy a némaságod milyen hangosan szól . Elgondolkodsz mit tehetnél még magadon keresztül mindenkiért ? Jön a gondolat hallgasd ezt ! Meditálj a gyertyafénybe.

Nem lehet elégszer ismételni, nagyon fontos, hogy legyünk tisztában azzal a ténnyel mindent a hangok formálnak és tartanak össze. A rezonancia törvénye akarva, akaratlanul érvényesül. Feltölt, energetizál meg erősít. Élénkít vagy ellazít, válasz mi az amire szükséged van és megnyílik számodra a zene világ tárháza . A legkellemesebb a Gyertyafényes meditáció  tud lenni, az ezoterikus hangulat még meghittebbé teszi. Fogyassz előtte és utána is kellő mennyiségű folyadékot, a legjobb a tiszta víz.  Hatást gyakorol ránk. Egy meditációs hanganyag a YouTube-ról. Hallgassuk együtt !

Gyertyafényes meditáció

A Minden Nap Alap honlap szeretettel várja kedves olvasóit. Életünk óceánján az álmok tengerére, ezotéria vizein evezve, recept folyammal ,őseink földjére hívlak. Relaxálni, pihenni, szórakozni vagy, ha kedved támad online reklámokra és üzletre. Gyere !!! >>>

Valamint megtalálható oldalaim  G+ -on, most induló Minden Nap Alap, Élet, Álmok, Ezotéria közösséggel is. A Twitteren.  Piteresten és a Likedlin is.

A Facebookon  a   Web oldal alapítója  oldalakon és csoportjaimba is szeretettel várlak a Minden Nap Alap Fogadd be a világot, hogy az is elfogadhasson és a szintén indulóban lévő „Web oldal alapítók,szerkesztők kedvelők, csoportba.

Egyéb munkáim,  jegyzeteim más  formában : Mind Nap Alap,   Magyarok Nagyjai,   Dream Spiri,

Kellemes olvasást, érezd  jól magad !

Tetszet ez a cikk ?
Regisztrálj még ma, és kaphatsz ingyenes frissítéseket közvetlenül a postaládádban. Továbbá hozzájárulsz adataid megadásával, hogy emailekben felkeressünk. Amely megfelel a GDPR irányelveinek.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Translate »
Verified by ExactMetrics