G-4FFD6QYYXW

Mama kezdete a weben, honlap építés

Mama Kezdete a Weben, Honlap építés

Ez az élet

Honlap építés . Amikor a nagyi elszánja magát akkor elszánja. Jött az ötlet. Honlap építés lesz. Iránymutató videók sokasága segít majd…., á biztos menni fog! Na persze! Valamikor régen keveset tanultam a számítástechnikából. Igen   tudtam böngészni, megosztani, egyszerűbb dolgokat. De a többit mégis hogyan?

social-media-1733107_640

Végül is itt mindent megtalálsz, előbb….utóbb! Első lépésként tárhely szolgáltató választás, lefoglalt Domain név. Miért?  Mert ez így lesz jó . Várakozás az elfogadására, 8 nap. Ez eddig simán ment itt  http://tarhelypark.hu/domain-regisztracio/  Sikerült rendezni a számlát is életemben először  a netten. Hurrá indulhatok!

Videók, szerverre csatlakozás, figyelek 1-szer, 10-szer, 100-szor. Jó akkor kezdés. Sablon keresés . Mégis melyiket?  Megvan letöltöm. Csatlakozó fájl keresés letöltés ez is kész, akkor csatlakozzak!  Megnyit, kicsomagol,beilleszt, kapott adatot beír, koppint, hibajegy!  Hoppá mit csesztem el?

Öreg szem elnézett vagy rosszul értett? Na átír újra próbál, megy ez.
Szerveren a könyvtár. Nézzem a sablont, nincs, csak valami rövid angol szöveg. Akkor fordító, megértem, ez így nem stimmel. Ülök agyalok , hogy is van ez, mindent úgy csináltam ahogy kell.? Legalább is azt hiszem!

Közben napok teltek el! Ez egyedül nem megy, kérek segítséget a tárhelytől. Közlik le tudom tölteni a sablont a login-on belül. Tudatosult bennem ez mind végig ott volt!!! Megléptem, megjelent HELLO WORLD! Öröm ünnep! Innen már könnyű lesz, gondoltam……Na persze!

Ismerkedés a sablonnal.  Töltsem fel a fejrész képet. Fotózás feltöltés képszerkesztés . Szupi!  Kép optimalizálás, méretek pixelek bájtok, fájlok, mértékegységek. Kutathatok tanulhatok tovább. Valamikor csak kész lesz. Logó készítés, újabb program megismerés, csak, hogy a túróba lesz a rajzból fotózás nélkül php. kép? Sose bolonduljon meg az aki ehhez nem ért!

Közben már nem bírta a gép, oda lett. Nos mit, hol, mennyiért? Újabb hét kiesés. Feladjam?  Megoldom. Folytatom! Win7 után win10 ismerkedés. Egy kis írás, történelmi fejtörők.  A válaszokat is közölni kell, nélkülük nem volna feir.  Ki tudja?  Keresek újra. Gépelek szerkesztek,új helyeken nyitok,  posztolok, megosztok.

Mama folytat…

Közben beillesztés. facebook doboz.  Így csináld úgy csináld, head-be nyúlok, már nem látok, fáradt vagyok, belebukok!!!  Az oldal oda lett!  Napokig javítgatok, már nem is alszok, mégsem sikerül. Na bumm ! Amit eddig elértem elveszett, legalább is ilyenkor azt hiszed, mert amit megtanultál az a tied! Utána mégis az egészet az elejétől elkezded, és amit eddig elértél már magad is meglepődsz milyen könnyen megy.Jöhet a reklám, keresés, regisztráció és már fejből nem is tudom hanyadik fiók és jelszó. Elakadás.

Számlát nyitsz, kettőt összekötsz, nem könnyen mert járatlan út ismét. Rá döbbensz ez most felesleges kör volt , mert az IBAN nem is ez. Lekérem. Meg van a reklám kód, beillesztem , nincs kép. Email-ek , megjelenik, na végre meg van!!!!   Most már csak írnom kell???   Legalább is azt hiszem. Közben folyton azon kattogok,  ennek a BILL GATES-nek mekkora agya lehet!  Így ismeretlenül is rá tudott venni arra, hogy ennyi mindent meg tegyek. Na jó jöhet a folytatás !

Ismereteid bővítésére a Wikipédia az általam ajánlott és használt forrás.

A Minden Nap Alap honlap szeretettel várja kedves olvasóit. Életünk óceánján az álmok tengerére, ezotéria vizein evezve, recept folyammal ,őseink földjére hívlak. Relaxálni, pihenni, szórakozni vagy, ha kedved támad online reklámokra és üzletre. Gyere !!! >>>

Egyéb munkáim,  jegyzeteim más  formában : Mind Nap Alap,   Magyarok Nagyjai,   Dream Spiri,

Kellemes olvasást, érezd  jól magad !

 

Tetszet ez a cikk ?
Regisztrálj még ma, és kaphatsz ingyenes frissítéseket közvetlenül a postaládádban. Továbbá hozzájárulsz adataid megadásával, hogy emailekben felkeressünk. Amely megfelel a GDPR irányelveinek.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Translate »
Verified by ExactMetrics