G-4FFD6QYYXW

Régiségek, Múltidéző tőrök a múltból

Fegyverek a múltból

Múltidéző tőrök Tulajdon képen ezek is férfias „játékok”. Erről mindig az erőszak jut eszembe még akkor is, ha önvédelemre használta tulajdonosuk. Díszes tokjaik számomra sokkal inkább egy-egy egyenruha kiegészítőjének tűnek. Nem szeretném elhinni, hogy valamikor ezekkel öltek. A harcművészet talán sokkal inkább a bátorságról szól. Egy-egy mutatós darab megmaradt még az utókornak. Azért, hogy elmeséljék mikor mi történt és hogyan.  Ezekkel a tőrökkel kapcsolatban kutakodtam a Wikipédián de nem sikerült beazonosítanom hogyan is hívhatják, kik gyártották őket és mikor. Melyik nemzet harci kultúrájának részeként maradtak meg kiállítási, illetve eladási darabként.

20161008_083317                 Fotó: Gyulai Bolhapiacról

A Minden Nap Alap honlap szeretettel várja kedves olvasóit. Életünk óceánján az álmok tengerére, ezotéria vizein evezve, recept folyammal ,őseink földjére hívlak. Relaxálni, pihenni, szórakozni vagy, ha kedved támad online reklámokra és üzletre. Gyere !!! >>>

Valamint megtalálható oldalaim  G+ -on, most induló Minden Nap Alap, Élet, Álmok, Ezotéria közösséggel is. A Twitteren.  Piteresten és a Likedlin is.

A Facebookon  a   Web oldal alapítója  oldalakon és csoportjaimba is szeretettel várlak a Minden Nap Alap Fogadd be a világot, hogy az is elfogadhasson és a szintén indulóban lévő „Web oldal alapítók,szerkesztők kedvelők, csoportba.

Egyéb munkáim,  jegyzeteim más  formában : Mind Nap Alap,   Magyarok Nagyjai,   Dream Spiri,

Kellemes olvasást, érezd  jól magad !

Tetszet ez a cikk ?
Regisztrálj még ma, és kaphatsz ingyenes frissítéseket közvetlenül a postaládádban. Továbbá hozzájárulsz adataid megadásával, hogy emailekben felkeressünk. Amely megfelel a GDPR irányelveinek.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Translate »
Verified by ExactMetrics