G-4FFD6QYYXW

Régiségek, Katonai evőeszköz a múltból

Katonai evőeszköz a múltból

Kés, kanál, villa meg konzerv nyitó egyben, egy régi katonai evőeszköz készlet. Amikor még kötelező volt hazánkban a katonaság. Az ifjú legény 18 évének betöltése után bármikor számíthatott a behívó parancs levélre. Ami azt jelentette be kell vonulnia a hadseregbe. Ilyenkor hosszú időre el kellett búcsúznia a családjától. A katonai eskü letétele után ami 1 hónapot jelentett, nem találkozhatott velük. Azt követően is csak az eltávozási engedély adhatott felhatalmazást a szolgálat alól. Nem csak lelkileg keményítette a férfiakat, fizikálisan is nehéz kiképzésekben részesültek. Képességeiket fejlesztették hogy bárikor csatasorba álljanak a haza és szeretteik védelmében. A helyes és bőséges táplálkozás a jó kondíció fent tartásának előfeltétele. Az alábbi evőeszköz együttes ezt a célt szolgálta Így egymáshoz fogatva kis helyet foglalt a kés,kanál, villa a hátzsákban és mindenkinek saját személyes készlete volt.

                    Fotó: A Gyulai Bolhapiacról

A Minden Nap Alap honlap szeretettel várja kedves olvasóit. Életünk óceánján az álmok tengerére, ezotéria vizein evezve, recept folyammal ,őseink földjére hívlak. Relaxálni, pihenni, szórakozni vagy, ha kedved támad online reklámokra és üzletre. Gyere !!! >>>

Valamint megtalálható oldalaim  G+ -on, most induló Minden Nap Alap, Élet, Álmok, Ezotéria közösséggel is. A Twitteren.  Piteresten és a Likedlin is.

A Facebookon  a   Web oldal alapítója  oldalakon és csoportjaimba is szeretettel várlak a Minden Nap Alap Fogadd be a világot, hogy az is elfogadhasson és a szintén indulóban lévő „Web oldal alapítók,szerkesztők kedvelők, csoportba.

Egyéb munkáim,  jegyzeteim más  formában : Mind Nap Alap,   Magyarok Nagyjai,   Dream Spiri,

Kellemes olvasást, érezd  jól magad !

Tetszet ez a cikk ?
Regisztrálj még ma, és kaphatsz ingyenes frissítéseket közvetlenül a postaládádban. Továbbá hozzájárulsz adataid megadásával, hogy emailekben felkeressünk. Amely megfelel a GDPR irányelveinek.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Translate »
Verified by ExactMetrics