G-4FFD6QYYXW

Régiségek, Kézi hamutál szivarhoz

Kézi hamutál

Kézi hamutál anyagát tekintve réz. A régi bálok szivarozását idézi fel, amikor az urak az egyik kezükben tartva a kis hamuzót  járkáltak le s fel. Az illatos dohány füstje pedig bejárta a nagy terem légterét. Az az igény a dohányzás vele járója volt, hogy ne szórják szét a hamut. Ez alkotta az alábbi szép darabot. A horog kereszt arra enged következtetni, hogy készíttetője és tulajdonosa valamikor tengerészetnél volt járatos. Lehet, hogy egy hajó tulajdon kereskedő, vagy hadnagy kapitány volt. Ki tudja? Ezeknél a régi daraboknál, őseink hagyatékánál nem lehet tudni…..

Régiségek, Kézi hamutál Minden Nap Alap

A Minden Nap Alap honlap szeretettel várja kedves olvasóit. Életünk óceánján az álmok tengerére, ezotéria vizein evezve, recept folyammal ,őseink földjére hívlak. Relaxálni, pihenni, szórakozni vagy, ha kedved támad online reklámokra és üzletre. Gyere !!! >>>

Valamint megtalálható oldalaim  G+ -on, most induló Minden Nap Alap, Élet, Álmok, Ezotéria közösséggel is. A Twitteren.  Piteresten és a Likedlin is.

A Facebookon  a   Web oldal alapítója  oldalakon és csoportjaimba is szeretettel várlak a Minden Nap Alap Fogadd be a világot, hogy az is elfogadhasson és a szintén indulóban lévő „Web oldal alapítók,szerkesztők kedvelők, csoportba.

Egyéb munkáim,  jegyzeteim más  formában : Mind Nap Alap,   Magyarok Nagyjai,   Dream Spiri,

Kellemes olvasást, érezd  jól magad !

Tetszet ez a cikk ?
Regisztrálj még ma, és kaphatsz ingyenes frissítéseket közvetlenül a postaládádban. Továbbá hozzájárulsz adataid megadásával, hogy emailekben felkeressünk. Amely megfelel a GDPR irányelveinek.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Translate »
Verified by ExactMetrics