G-4FFD6QYYXW

Élet, Mi a szerelem ? Amikor megérint tudni fogod

Mi a szerelem ?

Mi a  szerelem ? Igazából szavakkal kifejezni nem lehet. A szívekben születik, azt érezned kell, hogy ismerd. Ahhoz, hogy megérezd, elég egyetlen pillantás a szemeibe annak aki lángra gyújtja benned ezt. Akkor már nem érdekel senki más csak Ő. Mindenhol veled van , mert benned él, a szívedben . Nincs semmi ami fontosabb, mindig és mindenhol a legelső. Nem számít senki más, csak Te és Ő ! Nincs távolság, nincs idő, semmi sem állhat közétek.

 heart-1809653_640

Igazából szavakkal kifejezni nem lehet. A szívekben születik, azt érezned kell, hogy ismerd. Ahhoz, hogy megértsd, elég egyetlen pillantás a szemeibe annak aki lángra gyújtja benned ezt. Akkor már nem érdekel senki más csak Ő. Mindenhol veled van , mert benned él, a szívedben . Nincs semmi ami fontosabb, mindig és mindenhol a legelső. Nem számít senki más, csak Te és Ő !

Nincs távolság, nincs idő, semmi sem állhat közétek. Szereted a testét a lelkét, nem kell többé más Nő,  csakis Ő.!  Vele fekszel, alszol, és kelsz, mert csak akkor szép a reggel. Megosztod vele mindened, a gondolataid, az érzéseid, álmaid, vágyaid, tested, lelked, otthonod, ágyad, asztalod, ételed italod, vagyonod. Mindezt örömmel boldogan adod, mert akkor vagy boldog, ha azt látod, hogy melletted Ő is az.

Mi a szerelem ?

Nincs nála senki és semmi ami előrébb való. Tőle függ örömöd, bánatod , vele őrülsz ha örül és vele fájsz ha gondja van, mert egyek vagytok teljesen. Mindent vele akarsz és többé semmit sem nélküle. Élni se ! Megjárod vele a mennyországot és a poklot nélküle . A mámor rózsaszínű ködbe csomagol A csókja édes mint a méz, ha megérint mindig érzed az ízét.  A teste éget mint a tűz,örökre beléd ég. Hallod a gondolatait, érzed az érzéseit. Egyek vagytok, voltatok és lesztek örökké !  Mert ami elrendeltetett szerelem az idők végezetéig veled él !!!

A Minden Nap Alap honlap szeretettel várja kedves olvasóit. Életünk óceánján az álmok tengerére, ezotéria vizein evezve, recept folyammal ,őseink földjére hívlak. Relaxálni, pihenni, szórakozni vagy, ha kedved támad online reklámokra és üzletre. Gyere !!! >>>

Valamint megtalálható oldalaim  G+ -on, most induló Minden Nap Alap, Élet, Álmok, Ezotéria közösséggel is. A Twitteren.  Piteresten és a Likedlin is.

A Facebookon  a   Web oldal alapítója  oldalakon és csoportjaimba is szeretettel várlak a Minden Nap Alap Fogadd be a világot, hogy az is elfogadhasson és a szintén indulóban lévő „Web oldal alapítók,szerkesztők kedvelők, csoportba.

Egyéb munkáim,  jegyzeteim más  formában : Mind Nap Alap,   Magyarok Nagyjai,   Dream Spiri,

Kellemes olvasást, érezd  jól magad !

Tetszet ez a cikk ?
Regisztrálj még ma, és kaphatsz ingyenes frissítéseket közvetlenül a postaládádban. Továbbá hozzájárulsz adataid megadásával, hogy emailekben felkeressünk. Amely megfelel a GDPR irányelveinek.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

“Élet, Mi a szerelem ? Amikor megérint tudni fogod” bejegyzéshez egy hozzászólás

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.

Translate »
Verified by ExactMetrics