G-4FFD6QYYXW

Régiségek, Ezzel is készült régen fotó

 Ezzel is készült régen fotó

Megörökített pillanat  A fotózás, a pillanatok megörökítése, hosszú távra tekint vissza. A mai szelfik korát, a telefonos fotózás lehetőségét megelőző korokban ilyen és még régebbi készülékek biztosították .  Az ember gyűjtögető életmódjához, az emlékek megörökítése, és gyűjtése hozzá tartozik. Tőle elválaszthatatlan. Az idő múlásával mindenki és minden változik mind külsőleg és belsőleg is egyaránt. Szeretjük megörökíteni gyermekeink évről évre növekedéseit az ünnepi eseményeket, kirándulásokat, nyaralásokat. Elődeink sem gondolkodtak erről másként ez vezetett ezeknek a technikai eszközök feltalálásához és fejlesztéséhez. Ma már ez nem csoda, mégis úgy tekinthetünk rájuk, mert feltalálóink adománya az utókornak rólunk.

20161008_081412

A Minden Nap Alap honlap szeretettel várja kedves olvasóit. Életünk óceánján az álmok tengerére, ezotéria vizein evezve, recept folyammal ,őseink földjére hívlak. Relaxálni, pihenni, szórakozni vagy, ha kedved támad online reklámokra és üzletre. Gyere !!! >>>

Valamint megtalálható oldalaim  G+ -on, most induló Minden Nap Alap, Élet, Álmok, Ezotéria közösséggel is. A Twitteren.  Piteresten és a Likedlin is.

A Facebookon  a   Web oldal alapítója  oldalakon és csoportjaimba is szeretettel várlak a Minden Nap Alap Fogadd be a világot, hogy az is elfogadhasson és a szintén indulóban lévő „Web oldal alapítók,szerkesztők kedvelők, csoportba.

Egyéb munkáim,  jegyzeteim más  formában : Mind Nap Alap,   Magyarok Nagyjai,   Dream Spiri,

Kellemes olvasást, érezd  jól magad !

Tetszet ez a cikk ?
Regisztrálj még ma, és kaphatsz ingyenes frissítéseket közvetlenül a postaládádban. Továbbá hozzájárulsz adataid megadásával, hogy emailekben felkeressünk. Amely megfelel a GDPR irányelveinek.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Translate »
Verified by ExactMetrics