G-4FFD6QYYXW

Recept Neked, Koldus Kotlett Készítése

Koldus Kotlett

Koldus Kotlett.  Akkor amikor kevés az időd vagy esetleg kifogytál az ötletekből. Esetleg fontos, hogy nagyon alacsony költségből ki tud hozni a napi menüt. Ez a recept jól jöhet neked. Kis költséggel ízletes ételt tudsz készíteni . A nevét találóan a ráfordított kiadás mértéke miatt kapta. Ez is egy ősi recept. Amit a régi háziasszonyok tudtak a gazdaságos konyha vezetésről egy egy recept által hagyták meg az utókornak. Hiszen a helyes gazdálkodás tanulható és a konyhai alapanyagok helyes össze válogatásával sokat spórolhatunk családi kasszánknak. A helyes étrenddel ugyan akkor megóvjuk egészségünket is. Időnként érdemes beilleszteni könnyedebb menüket is. Itt most ez is az Vízvári Mariska módra:

apfelkuechle-289183_640

Elkészítése : 3 egész tojást felverünk villával, 6db közepes nagyságú burgonyát lereszelünk A tojásokat sóval borssal, esetleg finomra vágott zöldpetrezselyemmel ízlés  szerint ízesítjük. Majd a tojást a burgonyával elegyítjük, és serpenyőben zsírba szaggatva, mindkét oldalán pirosra sütjük . Paradicsom mártással ajánlott a fogyasztása.

Jó étvágyat !

A Minden Nap Alap honlap szeretettel várja kedves olvasóit. Életünk óceánján az álmok tengerére, ezotéria vizein evezve, recept folyammal ,őseink földjére hívlak. Relaxálni, pihenni, szórakozni vagy, ha kedved támad online reklámokra és üzletre. Gyere !!! >>>

Egyéb munkáim,  jegyzeteim más  formában : Mind Nap Alap,   Magyarok Nagyjai,   Dream Spiri,

Kellemes olvasást, érezd  jól magad !

Üdvözöl a honlap szerkesztője !

Tetszet ez a cikk ?
Regisztrálj még ma, és kaphatsz ingyenes frissítéseket közvetlenül a postaládádban. Továbbá hozzájárulsz adataid megadásával, hogy emailekben felkeressünk. Amely megfelel a GDPR irányelveinek.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Translate »
Verified by ExactMetrics