G-4FFD6QYYXW

Régiségek, A kereszt ahol a katona is meghajol !

A kereszt ahol a katona is meghajol !

20161008_100558

Keresztek festmények  Érdekes dolog a vallás  , mennyire különbözően gondolkodunk mi volt és hogyan a múltban ? Mennyi fajta hit rendszer van jelen a földi létben. Jézus keresztje előtt mégis mind meghajol ! Akkor miért kell a harc, az érte folytatott háború, hiszen ISTEN is csak egy van ?!  Miért nem tudják elfogadni egyes emberek, hogy higgyen a másik  erről azt amit akar . A hitért a hit nevében harcolni, ölni, az emberhez méltatlan. Már csak azért is mer az mindenkiben ugyan azon a helyen van, ott mélyen legbelül, a szívekben él.

A Minden Nap Alap honlap szeretettel várja kedves olvasóit. Életünk óceánján az álmok tengerére, ezotéria vizein evezve, recept folyammal ,őseink földjére hívlak. Relaxálni, pihenni, szórakozni vagy, ha kedved támad online reklámokra és üzletre. Gyere !!! >>>

Valamint megtalálható oldalaim  G+ -on, most induló Minden Nap Alap, Élet, Álmok, Ezotéria közösséggel is. A Twitteren.  Piteresten és a Likedlin is.

A Facebookon  a   Web oldal alapítója  oldalakon és csoportjaimba is szeretettel várlak a Minden Nap Alap Fogadd be a világot, hogy az is elfogadhasson és a szintén indulóban lévő „Web oldal alapítók,szerkesztők kedvelők, csoportba.

Egyéb munkáim,  jegyzeteim más  formában : Mind Nap Alap,   Magyarok Nagyjai,   Dream Spiri,

Kellemes olvasást, érezd  jól magad !

Tetszet ez a cikk ?
Regisztrálj még ma, és kaphatsz ingyenes frissítéseket közvetlenül a postaládádban. Továbbá hozzájárulsz adataid megadásával, hogy emailekben felkeressünk. Amely megfelel a GDPR irányelveinek.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

“Régiségek, A kereszt ahol a katona is meghajol !” bejegyzéshez egy hozzászólás

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.

Translate »
Verified by ExactMetrics