Régiségek, Védő felszerelés, sisakok

Védő felszerelés : Sisakok

Védő sisak  ami a kobakoknak védelmet ad. Legyen az Tűzoltó, Rendőr vagy Katona. A fejet védeni kell mert mindenkinek a legérzékenyebb pontja. Ezek a régiségek valamikor sok agyat őriztek épségben tartva. Annyi bizonyos súlyukból ítélve kemény tartást követeltek viselőiktől. No persze nem azért mert az üres felemelt míg a tele meghajol. Felénk ismert mondást idézve. Ez is Őseink hagyatéka és tisztelni kell. Viselőik ki tudja hány ártatlan áldozatot védtek meg. Hiszen anyagaikban őrzik ők is ezt a nem minden napi emléket. Köszönet érte, hogy láthatjuk, akkor ez milyen viselet is volt.

       Fotó : Gyulai Bolhapiacról

A Minden Nap Alap honlap szeretettel várja kedves olvasóit. Életünk óceánján az álmok tengerére, ezotéria vizein evezve, recept folyammal ,őseink földjére hívlak. Relaxálni, pihenni, szórakozni vagy, ha kedved támad online reklámokra és üzletre. Gyere !!! >>>

Valamint megtalálható oldalaim G+ -on, most induló Minden Nap Alap, Élet, Álmok, Ezotéria közösséggel is. A Twitteren.  Piteresten és a Likedlin is.

A Facebookon a Web oldal alapítója oldalakon és csoportjaimba is szeretettel várlak a Minden Nap Alap Fogadd be a világot, hogy az is elfogadhasson és a szintén indulóban lévő „Web oldal alapítók,szerkesztők kedvelők, csoportba.

Egyéb munkáim,  jegyzeteim más  formában : Mind Nap AlapMagyarok NagyjaiDream Spiri,

Kellemes olvasást, érezd  jól magad !

Tetszet ez a cikk ?
Regisztrálj még ma, és kaphatsz ingyenes frissítéseket közvetlenül a postaládádban. Továbbá hozzájárulsz adataid megadásával, hogy emailekben felkeressünk. Amely megfelel a GDPR irányelveinek.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

“Régiségek, Védő felszerelés, sisakok” bejegyzéshez 63 hozzászólás

 1. Good day! I could have sworn I’ve visited this blog
  before but after going through a few of the articles I realized
  it’s new to me. Regardless, I’m definitely happy I found it and I’ll be bookmarking it and checking back frequently!

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.