G-4FFD6QYYXW

Egészség, A Dió fogyasztása fontos

Egészség, Diót az egészségért Minden nap Alap

Dió fogyasztása

Diót az egészségért Tudtad, hogy a diófélék fogyasztása jótékony hatással van az egészségedre? Rengeteg bennük az energia, ami az egyszeresen és többszörösen telítetlen zsírsavakból származik. Ezért 39%-al is csökkentheti a koleszterinszintet, és a szívroham kockázatát, amennyiben állati eredetű zsiradékok helyett fogyasztjuk őket. Bőséges omega-3 zsírsav forrásának köszönhetően szívbarát rágcsálni való. A „lassú égésű” táplálékok közzé tartozik a kutatások szerint még a fogyást is elősegíti. A rák betegségek elleni küzdelemben  érdemes étrendünkbe beiktatni. De azért ne essünk túlzásba, 1 csészényi dióban több kalória van, mit egy dupla hamburgerben. Ajánlott fogyasztása  30g hetente 5 alkalommal.

20161228_150002

Tipp : A diót, ha tasakba téve töröd, nem szemetel. Bontva zsírtartalma miatt avasodhat, ezért jobb lezárt edénybe  hűtőben tárolni, esetleg fagyasztani.

A Minden Nap Alap honlap szeretettel várja kedves olvasóit. Életünk óceánján az álmok tengerére, ezotéria vizein evezve, recept folyammal ,őseink földjére hívlak. Relaxálni, pihenni, szórakozni vagy, ha kedved támad online reklámokra és üzletre. Gyere !!! >>>

Valamint megtalálható oldalaim  G+ -on, most induló Minden Nap Alap, Élet, Álmok, Ezotéria közösséggel is. A Twitteren.  Piteresten és a Likedlin is.

A Facebookon  a   Web oldal alapítója  oldalakon és csoportjaimba is szeretettel várlak a Minden Nap Alap Fogadd be a világot, hogy az is elfogadhasson és a szintén indulóban lévő „Web oldal alapítók,szerkesztők kedvelők, csoportba.

Egyéb munkáim,  jegyzeteim más  formában : Mind Nap Alap,   Magyarok Nagyjai,   Dream Spiri,

Kellemes olvasást, érezd  jól magad !

 

Tetszet ez a cikk ?
Regisztrálj még ma, és kaphatsz ingyenes frissítéseket közvetlenül a postaládádban. Továbbá hozzájárulsz adataid megadásával, hogy emailekben felkeressünk. Amely megfelel a GDPR irányelveinek.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Translate »
Verified by ExactMetrics