G-4FFD6QYYXW

Egészség, Az Étcsokoládé nem csak Nasi !

Az Étcsokoládé nem csak Nasi !

Étcsoki nem csak nasi  Tele van flavonoidokkal, ezek a betegségek leküzdésében fontos szerepet játszó antioxidáns vegyületek. Az összes élelmiszer közül a legtöbbet tartalmazza !

 chocolate-183543_640

Étcsoki nem csak nasi  Antioxidánsai hatékonyan csökkenti a magas vérnyomást, gátolja a vérrögképződést, lassítják az LDL-koleszterin oxidációját, így az kevésbé tapad le az érfalakra. Gyulladáscsillapító hatással is rendelkezik. Sőt a cukorbetegséget előidéző inzulinrezisztencia kialakulás segít megelőzni. Ezért érdemes fogyasztani. A vásárlásakor mindössze arra érdemes figyelni, hogy kakaó tartalma legalább 60%  legyen ! Egyes kutatások szerint, napi 40-50 g étcsokoládé fogyasztása a szívroham kockázatát 10%-al csökkenti !

A Minden Nap Alap honlap szeretettel várja kedves olvasóit. Életünk óceánján az álmok tengerére, ezotéria vizein evezve, recept folyammal ,őseink földjére hívlak. Relaxálni, pihenni, szórakozni vagy, ha kedved támad online reklámokra és üzletre. Gyere !!! >>>

Valamint megtalálható oldalaim  G+ -on, most induló Minden Nap Alap, Élet, Álmok, Ezotéria közösséggel is. A Twitteren.  Piteresten és a Likedlin is.

A Facebookon  a   Web oldal alapítója  oldalakon és csoportjaimba is szeretettel várlak a Minden Nap Alap Fogadd be a világot, hogy az is elfogadhasson és a szintén indulóban lévő „Web oldal alapítók,szerkesztők kedvelők, csoportba.

Egyéb munkáim,  jegyzeteim más  formában : Mind Nap Alap,   Magyarok Nagyjai,   Dream Spiri,

Kellemes olvasást, érezd  jól magad !

Tetszet ez a cikk ?
Regisztrálj még ma, és kaphatsz ingyenes frissítéseket közvetlenül a postaládádban. Továbbá hozzájárulsz adataid megadásával, hogy emailekben felkeressünk. Amely megfelel a GDPR irányelveinek.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

“Egészség, Az Étcsokoládé nem csak Nasi !” bejegyzéshez egy hozzászólás


 1. http://rrr.regiongsm.ru/32

  Благоустройство и асфальтрование в Краснодаре и г.Белореченск. Решение любого вопроса по асфальтированию в Краснодарском крае. Точно в срок

  Подробнее… Благоустройство-Краснодар.РФ … 88612412345
  ___________________________
  мп благоустройство г самары
  учет в бюджетном учреждении благоустройство территории
  благоустройство детских санаториев
  благоустройство города книга скачать
  благоустройство квартала

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.

Translate »
Verified by ExactMetrics