G-4FFD6QYYXW

Élet, Régen üres már ez az iskola

Régen üres már ez az iskola

Gyulai iskola

20170103_115804

Gyermek zsivajtól rég mentes a Gyula város I.sz. általános iskolája.  Erős vaskos falai látszólag még stabilan állnak. Én és családom több tagjai is itt tanult. Három generáció a gyermekemmel együtt. Tanárok diákok sokasága emlékeiben élnek az itt töltött évek. Akkor még több volt városunkban a diák, a gyermek. Évfolyamonként 3 osztály, 30 fő körüli létszámmal is indult. Míg  az Évek során lassacskán elcsendesedett, ki ürült. Most csak a csend lakja.. hm.. Mit is kezdenék vele, ha rám lenne bízva ? Remek helyen áll a város szívében ! Azt hiszem egy alternatív gyógyászati központot eltudnék képzelni itten, van benne terem bőven ! Jöhetne a  föld gyógyítási kultuszából jó pár. Esetleg még több lenne a turista aki ide jár. Nem tudhatom igazából mi is volna jó, de az minden képen , ha nem állna ott szomorúan üresen !

A Minden Nap Alap honlap szeretettel várja kedves olvasóit. Életünk óceánján az álmok tengerére, ezotéria vizein evezve, recept folyammal ,őseink földjére hívlak. Relaxálni, pihenni, szórakozni vagy, ha kedved támad online reklámokra és üzletre. Gyere !!! >>>

Valamint megtalálható oldalaim  G+ -on, most induló Minden Nap Alap, Élet, Álmok, Ezotéria közösséggel is. A Twitteren.  Piteresten és a Likedlin is.

A Facebookon  a   Web oldal alapítója  oldalakon és csoportjaimba is szeretettel várlak a Minden Nap Alap Fogadd be a világot, hogy az is elfogadhasson és a szintén indulóban lévő „Web oldal alapítók,szerkesztők kedvelők, csoportba.

Egyéb munkáim,  jegyzeteim más  formában : Mind Nap Alap,   Magyarok Nagyjai,   Dream Spiri,

Kellemes olvasást, érezd  jól magad !

 

Tetszet ez a cikk ?
Regisztrálj még ma, és kaphatsz ingyenes frissítéseket közvetlenül a postaládádban. Továbbá hozzájárulsz adataid megadásával, hogy emailekben felkeressünk. Amely megfelel a GDPR irányelveinek.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Translate »
Verified by ExactMetrics